X
-
-
Komentarz
-
-
Mnie to imho bardziej ciekawi, co takiego musiał zrobić ten ch... by być tak zdesperowanym?
Może jest tak jak przeczytałem wczoraj w gazecie? Listonosz grał na automatach, by przegrać kasę z wypłat dla kontrahentów. Zaaresztowali go i grozi mu te skromne od 3 do 5 lat pozbawienia wolności.
Ten koleś jest tak zdesperowany, że zakłada maile jak popadnie...
jeszcze jeden: [email protected]|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Dokładnie - bardzo prosimy wszystkie pokrzywdzone osoby, oraz osoby wobec których podjęto próbę oszustwa o wpisywanie się w wątku założonym przez Fomaga.Czytałaś Ten wątek?
Bliźniaczy wątek został założony na forum Nikoniarzy, akcja ma na celu oszacowanie skali tego procederu.
Osoby, które wolałyby nie dokonywać wpisu w publicznym wątku proszę o informację na PM.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ogarnij się, chłopie...
Jakiego chcesz potwierdzenia? Skanu z czegoś? No bez przesady.
Na razie to ja Ciebie mogę tam zweryfikować, i to do podszewki.Komentarz
-
Nie gorączkuj się tak
skoro ktoś raz dał się zrobić to teraz drugi raz będzie ostrożny, trudno się dziwić..5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
Sprawe zgłosiłem na Policje od razu opisywałem w/w zdarzenie w temacie " Podejrzane aukcje allegro" Po 1,5 miesiąca dostałem pismo o wszczęciu postępowaniaKomentarz
-
Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek
oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to [email protected] i [email protected], zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiamKomentarz
Komentarz