X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Iras_PL
    Bywalec
    • 2008
    • 190

@pank - na prawdę uważasz, że o wyrywaniu "na białą elkę" ktokolwiek pisze tutaj poważnie?

Komentarz

• pank
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1502

Zamieszczone przez Iras_PL
      @pank - na prawdę uważasz, że o wyrywaniu "na białą elkę" ktokolwiek pisze tutaj poważnie?
      Większość pewnie nie, ale nie w tym rzecz. Dla mnie najbardziej kuriozalne są teorie że jak ładna to głupia, że żeby utrzymać przy sobie ładną kobietę to trzeba mieć szmal i tym podobne wynikające chyba bardziej z frustracji że te ładne i inteligentne są poza zasięgiem i to raczej nie z powodu szczupłego portfela.
      Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Iras_PL
        Bywalec
        • 2008
        • 190

Kasa w związku jest ważna i naiwny jest ten, kto sądzi inaczej. Rozgarnięta a na dodatek ładna dziewczyna nie będzie sobie charytatywnie marnować życia z golcem. Oczywiście są wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę. I wcale nie trzeba być rozpieszczonym synkiem bogatych rodziców, który jeździ BMW, które dostał od tatusia na osiemnastkę i ma 2k kieszonkowego. Tutaj liczy się raczej finansowa stabilność i niezależność. Własne mieszkanie - choćby kawalerka, stała praca i jesteś postrzegany zupełnie inaczej, niż gdybyś mieszkał z rodzicami i nie miał złamanego grosza.

Komentarz

• terminator
          Początki nałogu
          • 2007
          • 325

Zamieszczone przez Iras_PL
          ...gdybyś mieszkał z rodzicami i nie miał złamanego grosza...
          ...bo wszystko zainwestowałeś w sprzęt, wtedy krótkotrwale może pomóc Ci biała ela
          __________________________________________________ ____
          " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
          chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• myst
            Uzależniony
            • 2007
            • 700

No ale czy jak masz na szyi 1Ds i WielkąBiałąElę to czy nie sprawiasz wrażenia 'dochodowej' partii ??
            5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12158

Zamieszczone przez myst
              No ale czy jak masz na szyi 1Ds i WielkąBiałąElę to czy nie sprawiasz wrażenia 'dochodowej' partii ??
              dobra, bede sobie robil beke...

umiejetnosc "robienia wrazenia", jest moja ulubiona przywara w spoleczenstwach katolickich...

kij, ze w chacie bieda i rodzina ledwo ciagnie, zeby kredyty posplacac - wypasiona komorka i nowe auto musi byc.

kij, ze firma nie ma kasy na inwestycje - szef musi kupic nowa fure, bo stara "nie da sie" pokazac u kontrahentow...

kij ze leb pusty... dyplom mgr jakiejs tam "wyzszej szkoly biznesu i marketingu" w Pypciach Dolnych musi byc...

niestety, wiekszosc dzisiejszych kobiet ma cos pod sufitem i potrafi zajrzec pod dekiel i zauwazyc pustke. a jesli nie... to szkoda na nie czasu
              www albo tez flickr

Komentarz

• myst
                Uzależniony
                • 2007
                • 700

akustyk'u niestety jak niestety - szanse niektórych dzięki temu rosną...
                A zapytany ostatnio przez przypadkowe dziewcze "co mnie skłoniło do pracy stałkami" byłem baaardzo mile zaskoczony
                5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Komentarz

• asdfasfd
                  Zablokowany
                  • 2007
                  • 341

Ja ostatnio czytałem, że przeprowadzono sondaże wśród iluś tam kobiet i okazało się, że najbardziej "szpanerskim" zawodem jest pilot samolotu ^^

Tylko koniecznie trzeba mieć duże okulary RayBan :-)
                  Ostatnio edytowany przez asdfasfd; 12296.

Komentarz

Pracuję...