X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • b'Art
    Początki nałogu
    • 2005
    • 370

Foty się Wam udały !!!!!!!!!! Kurcze dopiero wróciłem... Jak rozumiem nie ma już szans (sensu?) wysyłać foty?

Komentarz

• Zielony
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2928

Dołącz w tym wątku jako prevkę tego, coś tam ustrzelił. Podobnie jak ja parę postów niżej :wink:
      sigpic

Komentarz

• matka_Wariatka
        Bywalec
        • 2006
        • 120

nastepnym razem wszyscy dostana PW dwa dni przed terminem dla pamieci
        matka
        ((((()))))

Komentarz

• mxw
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2315

he, he, właśnie mi moja luba - po obejrzeniu fot na cb/bc - powiedziała, że przecież wysłałem nie tę fotę, którą miałem
          pozdro.,
          m.

Komentarz

• kami74
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1492

Została godzinka z hakiem do zakończenia battla dzieciakowego. Czy wiadomo co dalej ? Bo różne postulaty były zgłaszane. Czy Zostajemy przy pierwotnej wersji, że 2 najlepsze z każdej grupy czy jakaś inna opcja ?
            5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
            MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• matka_Wariatka
              Bywalec
              • 2006
              • 120

proponuje po 2 z kazdej czesci
              matka
              ((((()))))

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

To co czekamy na reszte i demokracja czy walimy do Jaca żeby wystawiał po 2 z kazdej grupy ?

Komentarz

• matka_Wariatka
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 120

reszta demokracji piecze pierniki, pije grzane wino albo szykuje choinkowe foty na battle
                  matka
                  ((((()))))

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

No to demokratycznie we dwójke przegłosowaliśmy Pisze do Jaca

Komentarz

• Jac
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 4813

chcecie zeby wystawic jeszcze raz te same zdjecia? - po co? przeciez w ten sposob wynik bedzie ten sam co jest teraz... czyli ta co ma najwiecej glosow - wygra ;-) IMHO dogrywka powinna byc pomiedzy 4 auotrami najwyzej punktowanych zdjec... ale na nowe zdjecia
                      Instagram

Komentarz

• matka_Wariatka
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 120

Zamieszczone przez Jac
                        chcecie zeby wystawic jeszcze raz te same zdjecia? - po co? przeciez w ten sposob wynik bedzie ten sam co jest teraz... czyli ta co ma najwiecej glosow - wygra ;-) IMHO dogrywka powinna byc pomiedzy 4 auotrami najwyzej punktowanych zdjec... ale na nowe zdjecia
                        dlaczego dogrywka? niekoniecznie wygra zdjecie o najwyzszej liczbie glosow.
                        rownie dobrze mozna oglosic zwyciezce. tylko gdzie sprawiedliwosc
                        matka
                        ((((()))))

Komentarz

• kami74
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1492

W poście 38 perqsista zapropopnował 2 opcje finału no i opcja z głosowaniem jescze raz tych samych fotek zyskała w nastepnych postach aprobatę. Wyniki nie beda takie same bo zmierzą się fotki, które do tej pory bezpośrednio się nie "trzaskały". Cóż finaliści powinni zadecydować jak ma być. Mi tam ryba ale jakbyście zadecydowali pstrykanie nowych fotek to z rozsadnym terminem bo wybywam na święta. Pozdrawiam wszystkich
                          Ostatnio edytowany przez kami74; 2315.

Komentarz

• mxw
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2315

Zamieszczone przez matka_Wariatka
                            reszta demokracji piecze pierniki, pije grzane wino albo szykuje choinkowe foty na battle
                            akurat grzane wino
                            nie ładnie nie czekać na innych - wg mnie po 2 to za mało, ale nic to...
                            pozdro.,
                            m.

Komentarz

• Moris
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 302

Zamieszczone przez Zielony
                              Ale panowie! Tak sobie myślę, że aby sprawiedliwości stało się zadość i szanse były równe Ci którzy przejdą do drugiej tury głosowania, wysłali w wyznaczonym terminie po dwie dodatkowe fotki, jedną świeżą zrobioną pod tę bitwę i np. jedną ze swojego archiwum. Wtedy będziemy mogli ocenić ich faktyczne umiejętności w foceniu dzieciaczków. Poza tym warto wziąć pod uwagę, czy na zdjęciu ma być same dziecko (interpretując dosłownie temat) czy jednak może być z rodzicem czy kimś innym? Bo jeśli to drugie to mamy tutaj większe pole do popisu jeśli chodzi o granie na uczuciach odbiorcy.
                              Co sądzicie?
                              ... Ja jestem ZA !! ... a zróbcie jak uważacie :neutral:
                              | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | BLOG |

Komentarz

• perqsista
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 429

Zamieszczone przez Jac

Ustaliliśmy na samym początku, ze dogrywka będzie na te same zdjęcia. Wszyscy na to przystali. Wynik głosowania może być jak najbardziej inny, przecież zmierzą się zdjęcia z 2 grup. Ja w tej chwili wyjechałem i wiszę na modemie więc za dużo się nie nagadam w tej sprawie. Zróbcie jak uważacie
                                www.blog.mielcarek.net

Komentarz

Pracuję...