X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sniper88
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1156

Mnie sie najbardziej spodobala jedynka, bo jest inne podejscie do tematu, niz na pozostalych
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Komentarz

• ukasus
      Bywalec
      • 2007
      • 165

właśnie o jedynce pisałem z rollerem .. kilka postów wyżej
      Eos system

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Jak dla mnie 1 przekombinowana (choć oryginalna) więc głos idzie na najbardziej poprawne zdjęcie - nr 5, choć tablica z wynikami rozprasza.

Komentarz

• sniper88
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1156

Zamieszczone przez ukasus
          właśnie o jedynce pisałem z rollerem .. kilka postów wyżej
          Sorry, jakos przeoczylem Co do opinii, czy to jest zdjecie czy juz grafika to-z jednej strony trudno sie nie zgodzic (bo jest ostro zePSute), ale z 2 mnie np przeszkadza ten 'szum' ktory sie pojawil, wiec wszystko kwestią gustu
          WWW | 500px | IG
          Semper in altum

Komentarz

• jacekT
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 45

Jestem ciekawy kto oddał te 3 głosy na zdjęcie nr. 3 ;-)

Komentarz

• comatus
              Uzależniony
              • 2006
              • 725

jak dla mnie 1 nieumiejętnie poPSute - strasznie wali po oczach. mój głos idzie na 5

Komentarz

• himi
                Zablokowany
                • 2006
                • 2638

5 i 3 ze wskazaniem na 5. Fajnie pokazana akcja na obu, technicznie lepsza 5. 1 - to czysty PS (mi się nie podoba) pozostałe niestety nie bardzo. Za ciasny kadr i dość banalnie potraktowany temat. 4 nieostra. Ja stawiam na 5.

Komentarz

• jacekT
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 45

Matko Boska fot. 3 ma już 5 głosów.
                  Chwilami naprawde ręce opadają i wszystkiego się odechciewa.
                  Przecież po pierwsze nie ma tam wogóle ostrości, akcja pokazana ze złej strony (plecy zawodnika), nie widac twarzy, WB w zasadzie nie istnieje

Zamieszczone przez himi
                  5 i 3 ze wskazaniem na 5. 4 nieostra. Ja stawiam na 5.
                  Sorki jak dla Ciebie 3 jest bardziej ostra od 4 to nie mam więcej pytań . . .
                  Na 4 ostrość jest na twarzy zawodnika, to że jej nie ma na innych elementach to po pierwsze f2.8, po drugie zapewne zbyt długi czas (równiez przy bardzo wysokim ISO) wymuszony warunkami oświetleniowymi na hali.

Jeśli chodzi o 5 fajnie wyszedł szeroki kadr, akcja jest, reasumując podoba się
                  1 tez ma swoje uroki, no ale zlitujcie się, nie ujmując oczywiście nic autorowi, fot. 3znacznie odstaje jakościowo od reszty

Komentarz

• himi
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 2638

JacekT - opanuj emocje, przecież o ile się nie mylę jedno ze zdjęć jest twoje....
                    Powstrzymałbym się od komentarzy samemu biorąc udział w battle.
                    Ale odnośnie twoich wątpliwości. Wg MNIE interesujące są 5 i 3. W 3 nie oceniam ostrości, ale ujęcie: szerokie, dynamiczne i gdzieś mam to, że ,,nie jest to właściwa strona''. Oceniam to co widzę, a widzę dynamikę ujęcia, które rekompensuje mi niedoskonałość ostrości. 4 jest nudna co w połączeniu z nieostrością daje nieciekawe (dla mnie) wrażenia estetyczne. Zagłosowałem na 5, bo najlepsza w mojej opinii. 3 jednak też mi się podoba i nic nie zmienią twoje żale. Pozdrawiam.

Komentarz

• ukasus
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 165

dzięki za pozytywne komentarze dla fotki nr5
                      szczególnie za komentarz od adamek
                      gratki dla andres
                      Eos system

Komentarz

Pracuję...