X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micles
    Zablokowany
    • 2006
    • 4359

Powiedział co widział.

Chętnie zabiorę się na jakiś rajd z kimś z Poznania bądź Bydgoszczy i spróbuję swoich sił.

Komentarz

• MacGyver
      Cenzor
      • 2006
      • 7043

Zamieszczone przez micles
      Chętnie zabiorę się na jakiś rajd z kimś....
      Korzystając z wybranych przez niego miejsc ? To jest właśnie najtrudniejsze w tej całej zabawie, żeby znaleźć sobie dobrą miejscówkę, do której w dodatku da się jakoś dotrzeć, nie robiąc przy tym 7 km na piechotę przez las :-)
      ....z Poznania bądź Bydgoszczy i spróbuję swoich sił.
      To niestety rajdowe pustynie (nie licząc rajdów terenowych, bo to inna bajka i imprez amatorskich)
      Niemniej, gdybyś chciał się pobawić to niedaleko od Bydgoszczy masz Rallyland
      Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• micles
        Zablokowany
        • 2006
        • 4359

No nie chodzi mi o łażenie za kimś, tylko o podwózkę z Poznania/Bydgoszczy. Na miejscu połaziłbym sobie sam, nawet 7km jakby trzeba było. Liczyłem/liczę na to, że jest jakiś pasjonat co jeździ po wszystkich rajdach w PL.

No właśnie niedawno się o nim dowiedziałem, a dokładniej w darmowej poznańskiej gazecie był artykuł o DriftCupie przy lotnisku w Debrznie. Na początku myślałem, że to pod Poznaniem, bo w końcu artykuł o dość niszowym sporcie, więc po co pisaliby o jakiś odległych turniejach, ale jednak okazało się że to Przy Koronowie no i jednak nie pojechałem, bo było już za późno.

Zawsze jest jeszcze tor Poznań, na który też planuję się wybrać kiedyś. No ale tam pewnie pleneru nie ma, tylko sam asfalt.

Komentarz

• kuzi4
          Początki nałogu
          • 2008
          • 411

Ja zaliczam od kilku lat wszystkie polskie - i nie tylko polskie rajdy. Ale do Poznania mam tak samo daleko jak do Bydgoszczy. Jest pewne rozwiązanie. Mianowicie 6,7,8 sierpień jest Rajd Rzeszowski. Jeżeli jesteś w stanie dotrzeć np. pociągiem do Katowic lub Krakowa to bez problemu mogę Cie zabrać na Rzeszów - łącznie z załatwieniem taniego noclegu.
          WWW.RSMP.PL
          http://maciejko.net/cbsearch/ - przeszukaj CB
          WWW.BEZPIECZNERAJDY.PL
          www.rallynews.pl

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Ślub w sobotę...

Komentarz

• kuzi4
              Początki nałogu
              • 2008
              • 411

Eeeee... No co Ty? Żenisz się?
              WWW.RSMP.PL
              WWW.BEZPIECZNERAJDY.PL
              www.rallynews.pl

Komentarz

• micles
                Zablokowany
                • 2006
                • 4359

Eeeee... No co Ty? Myślisz, że jestem w stanie znaleźć kogoś, kto by ze mną wytrzymał? :wink:

Komentarz

• kuzi4
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 411

Nie, no ja nie wiem. Ja tam wolę kobiety. Pewnie by się jakaś znalazła, tylko pytanie czy Ty byś z taką wytrzymał?
                  WWW.RSMP.PL
                  WWW.BEZPIECZNERAJDY.PL
                  www.rallynews.pl

Komentarz

• MacGyver
                    Cenzor
                    • 2006
                    • 7043

Zamieszczone przez micles
                    Zawsze jest jeszcze tor Poznań, na który też planuję się wybrać kiedyś. No ale tam pewnie pleneru nie ma, tylko sam asfalt.
                    Wyścigi to zupełnie inna bajka. No i tła całkiem ciekawe: trybuny, ludzie, kolorowe banery :-)

Komentarz

• kamilalto

Zamieszczone przez MacGyver
                      Wyścigi to zupełnie inna bajka. No i tła całkiem ciekawe: trybuny, ludzie, kolorowe banery :-)
                      w poznaniu nie ma "ciekawych teł"- trybuny z widzami,banery - to info dla kolegów zainteresowanych zdjęciami akredytacje 2 dla jednej agencji ale są też inne sposoby wejścia w ciekawe miejsca...bo najpierw idziesz po akredytacje do biura a potem biegiem na "ciekawe" miejsca a na trybuny od tyłu

Komentarz

• BRS
                        Bywalec
                        • 2009
                        • 116

Zamieszczone przez kamilalto
                        w poznaniu nie ma "ciekawych teł"- trybuny z widzami,banery - to info dla kolegów zainteresowanych zdjęciami akredytacje 2 dla jednej agencji ale są też inne sposoby wejścia w ciekawe miejsca...bo najpierw idziesz po akredytacje do biura a potem biegiem na "ciekawe" miejsca a na trybuny od tyłu
                        kocham takie info:P

ja osobiscie zdecydowanie wole motocross od toru...
                        tym bardziej ze teraz co 2 nazywa sie drifterem bo ma
                        rozpadajace sie e30 i czasem wyjdzie z zakretu poslizgiem
                        (zazwyczaj niekontrolowanym:P)

co do tla w rajdach - ja np nigdy nie pcham sie w miejsca
                        ktore organizator przestawia (lub fotografowie uwazaja)
                        za efektowne z 2 powodow.......... 1) to ze potem ogladasz kilka
                        galerii z rajdu i widzisz wkolko podobne kadry, raz lepiej pstrykniete,
                        raz gorzej i choc bedzie to mega efektowne jako pojedyncze foto to po
                        ogladnieciu 10 podobnych galerii powiesz "nuda"
                        drugi powod to uzaleznienie od strefy serwisowej, wiec mozna wyskoczyc
                        na odcinki tylko na chwile, miejsce musi byc dostepne (by dalo sie dojecha
                        i szybko wrocic) ale zawsze mozna jakis ladny winkiel sobie znalezc
                        Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
                        http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Komentarz

• MacGyver
                          Cenzor
                          • 2006
                          • 7043

Zwycięzcą został kuzi4. Gratulacje!
                          Zapraszam do obejrzenia całych galerii z Rajdu Krakowskiego, które przygotowali uczestnicy tego battle.

Komentarz

• BRS
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 116

ja zwyciestwa gratulowalem kuziemu gdy tylko zobaczylem jego foto hehe
                            zasluzone zwyciestwo

mam pomysl na kolejnego battla...
                            galeria vs galeria:P heheh
                            Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
                            http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Komentarz

Pracuję...