X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mancus
    • 2008
    • 8

[Mancus] Szkocja

Witam, pierwsze zabawy z aparatem... prosze o konstruktywna krytyke zdjecia bede dodawal co jakis czas...
    1. Forth Bridge(szkocja), duzo tego w necie, kilka chyba nawet robionych z tego samego pomostu, ale dowiedzialem sie o tym dopiero po fakcie
    1.
  • Totalny
    Dopiero zaczyna
    • 2011
    • 33

leciiiiii

i ucięte, troszkę dalem i było by fajne
    "Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
    50D plus wiele nadziei.

Komentarz

• Scrow
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 21

Bez statywu w nocy takie fotki robisz?

Komentarz

• Eloi
        • 2010
        • 6

Kolega już powiedział że się pochyla więc nie będę o tym mówił. Zakładając więc że jest proste, to powiem że może być. Nie jest to arcydzieło, palpitacji serca u mnie nie powoduje, ale technicznie jest ok.
        http://cezarmart.zenfolio.com/
        Like Me on Facebook: http://www.facebook.com/cezar.mart.photography

Komentarz

• mancus
          • 2008
          • 8

dzieki, wlasnie dopiero zwrocilem uwage na to pochylenie jak dodalem tu to zdjecie i w sumie ciezko mi to przyciac, bo zdjecie i tak juz jest sporo przyciete....

@Scrow tez masz na mysli przechyl? bo statyw byl... czas naswietlania 25 sekund chyba, o ile dobrze pamietam, i 2s przerwa miedzy podniesieniem lustra a otwarciem przeslony...

Komentarz

• Scrow
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 21

Linia horyzontu nie jest pozioma, co trochę mi w odbiorze przeszkadza a dodatkowo sam most wydaje się być nieostry.

Komentarz

Pracuję...