X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alnico
    Coś już napisał
    • 2011
    • 54

Zamieszczone przez koraf
    Krytyczne uwagi powinny mobilizować autora, wskazywać potencjalny kierunek do poprawy i taką miałem intencję .
    Właśnie proszę o takie krytyczne uwagi które wskazują potencjalny kierunek do poprawy. Pisanie przez niektórych w jednym zdaniu, że są to pstryki proszę sobie darować. Tyle to sam wiem, stwierdziłem to wyraźnie w pierszym poście, myślałem że jest to jasne. Mam nadzieję, że dzięki Waszym uwagom kolejne pstryki, będą po prostu lepsze choć będą to dalej z pewnością pstryki - taka jest moja intencja i w tym celu założyłem wątek.
    przyroda, podróże,

Komentarz

• tryton
      Uzależniony
      • 2008
      • 557

W całej serii o budynku brakuje mi jeszcze zdjęcia z dalsza. To które pokazuje prawie całość sprawia wrażenie troszkę ciasnego - jak patrzę na nie to mam ochotę przekręcić zoom na szerzej Może masz jakieś w kontekście otoczenia.
      Tryton
      --------------------------------------------------------------
      5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

Komentarz

• alnico
        Coś już napisał
        • 2011
        • 54

Zamieszczone przez tryton
        W całej serii o budynku brakuje mi jeszcze zdjęcia z dalsza. To które pokazuje prawie całość sprawia wrażenie troszkę ciasnego - jak patrzę na nie to mam ochotę przekręcić zoom na szerzej Może masz jakieś w kontekście otoczenia.
        jedynie takie:
        17.

i jeszcze kilka (już ostatnich) pstryków z tego budynku
        18.
        19.
        20.
        przyroda, podróże,

Komentarz

• alnico
          Coś już napisał
          • 2011
          • 54