X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sempoo
    Początki nałogu
    • 2007
    • 273

Dla mnie w tych zdjęciach jest jeden problem - samochody, zamiast jechać - stoją
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Komentarz

• iczek
      Uzależniony
      • 2004
      • 711

To nie jest zaden rajd.Na rajdzie samochody jadą i na fotografii ma byc widac, że jadą. A tutaj masz jakies kolorowe, oklejone niby samochody, które stoją na Twoich zdjeciach. Wszystko tak przekolorowane, ze patrzeć nie można dłużej. Bez ducha, bez pomysłu.
      FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
      Ptaki
      Portrety
      Pejzaż

Komentarz

• WaldekA
        Bywalec
        • 2006
        • 246

Przecież napisałem, że to prolog. Auta zjeżdżały z rampy i pomału przejeżdzały do parku maszyn. A że kolorowe to już nie moja wina tylko reklamodawców.
        Kiedyś tu była stopka:-)

Komentarz

• toras
          Coś już napisał
          • 2007
          • 60

Zamieszczone przez WaldekA
          Panoramowanie mi nie wychodzi :-( Zresztą to był prolog więc prędkości duże nie były.
          Tak gwoli ścisłości to na pewno nie był prolog;-) Na prologu idą też pełną bombą w pełnym okaskowaniu i na pewno nie po świdnickim rynku. To ceremonia startu oficjalnego. Następnym razem wybierz się na oesy, tam dopiero jest ciekawie;-)
          Arek 'Toras' Torski
          www.torski.pl
          gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

Komentarz

• WaldekA
            Bywalec
            • 2006
            • 246

Faktycznie masz rację. To byl oficjalny start rajdu. Na OeSy nie miałem jak. Rodzinka w komplecie skutecznie uniemożliwiła mi udanie sie na trasę rajdu. Drugi raz tego błędu nie powtórzę:-), zostaną w domu!
            Kiedyś tu była stopka:-)

Komentarz

Pracuję...