X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

[Camilo Margeli] przyroda

a taki czlowiek co to bardzo starannie i z wrazliwoscia fotografuje przyrode. kapke za bardzo jak dla mnie zamkniety w kliku wyprobowanych tematach, ale mozna mu wybaczyc. dorobil sie wlasnej strony w koncu wiec moge zaprezentowac:

jakby ktos nie przebrnal przez mowe Miguela de Cervantes Saavedry to mozna tez tak:

tak zupelnie nawiasem mowiac, to facet ma absolutnie najbardziej zajedobre foty makow jakie w zyciu widzialem. te fotki zdecydowanie polecam
    www albo tez flickr
  • BelYaal
    Początki nałogu
    • 2007
    • 387

Maki to swoja droga, ale te krajobrazy sa palce lizac.

Komentarz

• MischaPL
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 15

Umarłem
      http://datingsidorsingel.com/

Komentarz

• bożena

Rewelacja, tak pięknych zdjęc jeszcze nie widzialam.

Komentarz

• iczek
          Uzależniony
          • 2004
          • 711

Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
          .....
          Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
          .....
          I tak przy 50% galerii....

No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.

Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby
          FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
          Ptaki
          Portrety
          Pejzaż

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12158

Zamieszczone przez iczek
            Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
            .....
            Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
            .....
            I tak przy 50% galerii....

No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.

Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby

nie no... ja tez tak mam. facet nie ma umiaru.
            ale ogolnie to ma z czego odchudzic i jak sie wybiorczo przejrzy, to jest co zapamietac. a ze nie ma cycow i futerek... nie wszyscy fotografowie sa uwrazliwieni na urok wspolplemiencow, nawet plci zenskiej
            www albo tez flickr

Komentarz

• alekp
              • 2006
              • 11

Dzięki akustyk za linka! Szczególnie podoba mi się jego folio na photo.net A to, że facet umiaru nie ma to fakt, ale zdjęcia na wysokim poziomie.

Mój blog

Komentarz

Pracuję...