jak kogoś interesuje inne spojrzenie na zdjęcia ślubne
X
-
Tagi: Brak
-
Część zdjęć już kiedyś widziałem w poście" najgorsze zdjęcia ślubne". Teraz widzę pojawiło się parę nowych zdjęć, ale jak najbardziej mogą starać się o ten zaszczytny tytuł
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon -
Te rekomendowane w sumie takie jak u nas. Poniżej "ślubnych"Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Poczyściłem OT.
Panowie to nie wątek o stronach ślubnych. Proszę nie kontynuować i nie wrzucać tu wszystkich możliwych linków.Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Te zdjęcia do tragedia|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL TriggerKomentarz
-
Jeden avatar wygląda znajomo http://fishki.net/profile.php?uid=72290 :-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Można śmiać się można i płakać...
Swoją drogą to dobry podręcznik "Jak nie robić zdjęć ślubnych"trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Dlacaego? Może tok powinno właśnie się robić?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Szkoda, że nie dali zdjęć z wesela. Może u nich się nie robi?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Tak sobie oglądam podesłane linki i stwierdzam, że chyba wyjadę do tych Ruskich i wezmę się za za fotografię ślubną i zostanę kolejnym rosyjskim oligarchą
Komentarz
-
Ta rosyjska strona to coś w rodzaju naszego joe monstera. Tam trafiają, rzeczy śmieszne, dziwne, pokręcone. Akurat ktoś zrobił przegląd kiczowatej fotografii ślubnej. Nie wszyscy na wschodzie robią tak ślubne zdjęcia. Na weselach na których ja byłem, fotografowie brali po 300$ za całość, mieli niezły sprzęt i znali się na rzeczy. Oni skupiają się głównie na młodych. Robią sporo zbliżeń i zdjęć pozowanych -> plener + plener w locie. Wprawdzie jeden z fotografów trochę przesadził z obróbką, ale pozostali zrobili normalne trzymające poziom foty.Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.Komentarz
-
Wiecie co, wy z Ruskich się nie śmiejcie. Nie tak dawno bo jakieś 15 lat temu pierwszym podstawowym pytaniem jak przychodził klient do studia było "jakie ma pan scenki?" , no i z normalnych fajnych ujęć na gładkich tłach trzeba było się przerzucić na coś co mi się nigdy nie podobało. Jeden z drugim sobie wymyślili, przyszła moda i już - jakbym nie miał scenek pewnie poszedłbym z torbami. Cieszę się że odchodzi to w zapomnienie i można wrócić do gładkich teł. Wcale nie wykluczone że ta moda wróci za jakieś 20-30 lat, może to właśnie ci Ruscy wyznaczają nowe trendy...

Komentarz
Komentarz