X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • apart
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 41

ooo świetnie i o nikoniarzach pamięta http://allegro.pl/item121998790_niko...200_dx_ed.html
    zdecydowanie ściema.... o dziwo są chętni hmm
    Każdy z nas tworzy historię jutra

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

bo to Polska. tutaj nikt nie pyta skad zaj...ne, tylko sie cieszy, ze tanio i na pewno nie lamie sobie glowy, ze byc moze to sie dzieje kosztem okradzionego blizniego.

popyt ksztaltuje podaz. sa chetni na "spadlo z TIR-a", sa gotowi to cos z TIR-a "spadnac"...

Polakom gratulujemy tolerancji dla zlodziei
      www albo tez flickr

Komentarz

• towersivy
        Uzależniony
        • 2005
        • 992

Zamieszczone przez akustyk
        albo pomylka...

kurcze, jak przeczytalem tytul watku, to mialem nadzieje, ze ktos fajny wyjazd na zdjecia proponuje. ale nie ma ... we wsi... o sprzecie jest, jak przystalo na rasowe onanistyczne forum ;-)
        Miałem identyczne mysli :wink:

Ale wałek niezły albo poprostu spora pomyłka w cenie :wink: ale zeszło szybciej niz woda z mojej wanny :wink:

Komentarz

• McKane
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2015

Dobra nie moglem na to patrzec i wyslalem jeszcze maile do kupcow. Moze byli niepoczytalni w chwili klikniecia albo cos mam nadzieje ze chociaz jeden dzien sie wtrzymaja zanim allegro zareaguje.
          http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• alx_80
            Bywalec
            • 2006
            • 192

a moze by wykupic wszystko oczywiscie nie placac moze uratuje to troche kasy nieswiadomym kupujacym... bo allegro moze zareagowac ale np w poniedzialek a duzo ludzi moze juz przelac kase

Komentarz

• McKane
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 2015

Ta a jak Ci walnie 20 negow to potem bedziesz mial super konto

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• towersivy
                Uzależniony
                • 2005
                • 992

Hmmm mysle ze ten szał na aukcjach to albo ostra naiwnosc kupujacych albo juz w momencie kupna wiedza ze sprzet jest lewy i ciesza paszcze ze zaoszczedza na czyims nieszczesciu..........

Komentarz

• McKane
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 2015

Zamieszczone przez towersivy
                  Hmmm mysle ze ten szał na aukcjach to albo ostra naiwnosc kupujacych albo juz w momencie kupna wiedza ze sprzet jest lewy i ciesza paszcze ze zaoszczedza na czyims nieszczesciu..........
                  Ja ide o zaklad ze nie ma zadnego sprzetu. Lewy sprzet sprzedaje sie nieco tylko taniej niz maja super sprzedawcy zeby nie budzic podejrzenia. Poza tym skad zestaw 350D z gripem i 55-200 z tira ? Nie ma chyba takich megapakow chociaz nie bede sie przy tym upieral.

Komentarz

• alx_80
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 192

co do negow to nie sadze by zdazyl wystawic bo mysle ze allegro zareaguje w koncu
                    z reszta chyba neg bylby jeden bo to jeden sprzedawca ... tylko wpisow duzo )) hehe ale za to jaka satysfakcja by byla )
                    Ostatnio edytowany przez alx_80; 4876.

Komentarz

• MMM
                      Pełne uzależnienie
                      PREMIUM member
                      • 2006
                      • 4250

Zamieszczone przez towersivy
                      Aż takich naiwnych to nie ma. Oni wszyscy pewnie myślą że towar jest kradziony i cieszą się że dlatego za 50% ceny. Ciekawe ilu z nich bierze pod uwagę że tego towaru wogóle może nie być a cały wałek będzie zrobiony na nich?
                      Digart

Komentarz

• alx_80
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 192

w sumie jak jest tak to moze i dobrze ze kupuja ... z paserami tez trzeba walczyc..... tylko szkoda tych kilku naiwnych co mysla ze trafili okazje...

Komentarz

• radp

już sie rozeszły jak ciepłe bułeczki ;]

zostaną już tylko zdziwione miny "szczęśliwych" nabywców

swoją drogą to dziwne, taki oczywisty przekręt a ludzie sie na to łapią, ja tam nie wierze w takie okazje, przeciez jak by wystawic EOS 350d + KIT za cene 2000 PLN to tez by sie szybko rozeszly
                          Ostatnio edytowany przez Gość; 5861.

Komentarz

• miszaqq
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 678

tylko jak u niego cos kupisz to ma twoj dokladny adres, a po co podawac na tacy swoje dane teleadresowe jakiejs szajce zlodzeji ?

niestety nie jestem w polsce ale na miejscu kogos z was poprostu zadzownilbym na 997 i poprosil o przekierowanie do jakiegos wydzialu przestepczosci internetowej, albo telefon do allegro:

Adres do korespondencji:
                            QXL Poland Sp. z o. o.
                            ul. Marcelińska 90
                            60-324 Poznań
                            fax +48 61 8602801
                            Ostatnio edytowany przez miszaqq; 5976.
                            EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Oakhallow
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 258

Zamieszczone przez McKane
                              Ja ide o zaklad ze nie ma zadnego sprzetu. Lewy sprzet sprzedaje sie nieco tylko taniej niz maja super sprzedawcy zeby nie budzic podejrzenia. Poza tym skad zestaw 350D z gripem i 55-200 z tira ? Nie ma chyba takich megapakow chociaz nie bede sie przy tym upieral.
                              Sa takie megapaki.

Oakhallow

Komentarz

• MMM
                                Pełne uzależnienie
                                PREMIUM member
                                • 2006
                                • 4250

Pod telefonem 692 097439 oczywiście poczta głosowa, przed chwilą dzwoniłem, chciałem zapytać czy nie ma jeszcze jednej 350D bo chcę kupić . Cena 50% jest pewnie po to żeby kupujący od razu pomyśleli że towar jest kradziony i tylko tacy wzieli udział w aukcji. Dlatego teraz nie będzie odpowiedzi na różne pytania bo wszystko jasne i tylko trzeba zapłacić z góry i czekać na przesyłkę
                                Digart

Komentarz

Pracuję...