X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matka_Wariatka
    Bywalec
    • 2006
    • 120

jestem zadowolona z uslug http://www.fotogajek.pl na Kramarskiej wrzucam zdjecia ftp'em i ide po gotowe
    natomiast http://www.fotoma.pl/ na Deptaku srednia moim zdaniem, ostatnio testowalam, biale tlo wyszlo mocno zarozowione...
    matka
    ((((()))))

Komentarz

• mxw
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2315

Zamieszczone przez matka_Wariatka
      jestem zadowolona z uslug http://www.fotogajek.pl na Kramarskiej wrzucam zdjecia ftp'em i ide po gotowe
      właśnie, bo zaparkować tam to niezły wyczyn....

a swoją drogą jakie są teraz u nich koszty za zdjęcia i za tę usługę ftp?
      pozdro.,
      m.

Komentarz

• matka_Wariatka
        Bywalec
        • 2006
        • 120

Zamieszczone przez mxw
        właśnie, bo zaparkować tam to niezły wyczyn....

a swoją drogą jakie są teraz u nich koszty za zdjęcia i za tę usługę ftp?
        z parkowaniem nie mam problemu, matka_niezmotoryzowana
        co do cen to zabij mnie, nie wiem, wywoluje tam, bo sa wg mnie najlepsi.
        nie patrze na cene.

usluga ftp gratis, piszesz maila, prosisz o dostep, precyzujesz co i jak w mailu i gotowe.
        matka
        ((((()))))

Komentarz

• Wats0n
          Uzależniony
          • 2006
          • 996

Zawsze jest jeszcze http://www.labfoto.pl, foty wrzuca sie przez ftp lub http, wybiera lab, w ktorym sie odbierze i finito. Z tym ze wole zawsze isc osobiscie, aby za kazdym razem przypomniec ze nie chce zadnej korekty wg widzimisie labmana. Czasami miewaja fajne promocje na foty zamawiane wysylkowo, oplaca sie wtedy jakis wiekszy format.
          Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• tomaj_2
            Początki nałogu
            • 2006
            • 247

Byłem niedawno u Foto Gajka...z buta, bo niedaleko pracuje Fotka na papierze Fuji Crystal Paper 10x15 kosztowała 1zł. Zrobiłem mały test...przygotowałem pod swoim monitorem fotki...i dałem do wywołania. Na 11 fotek tylko jedną mi skorygowali...Zresztą to był powód moich pytań odnośnie tzw. NNNN na fotce z tyłu.
            Ogólnie jestem zadowolony...ładne kolory...żywe zdjęcia...tylko ... złotówka za sztukę
            Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
            Moje wypociny

Komentarz

• adamek
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 2265

propi: ludziki na ogrodach wywołują nawet slajdy w formacie 4x5 cala.
              Ewentualnie ccs na nowowiejskiego.
              Miłego dnia
              adam jastrzębowski
              cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
              tu tu

Komentarz

• mxw
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2315

Zamieszczone przez matka_Wariatka
                z parkowaniem nie mam problemu, matka_niezmotoryzowana
                boszzze, jak masz dobrze!

Zamieszczone przez tomaj_2
                Ogólnie jestem zadowolony...ładne kolory...żywe zdjęcia...tylko ... złotówka za sztukę
                IMHO to nie jest wygórowana cena za foto od gajka.
                przecież nie będziemy tego porównywać z fotami z auchana za 0,59 albo z internetu za 0,39...
                pozdro.,
                m.

Komentarz

• matka_Wariatka
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 120

Zamieszczone przez mxw
                  boszzze, jak masz dobrze!

IMHO to nie jest wygórowana cena za foto od gajka.
                  przecież nie będziemy tego porównywać z fotami z auchana za 0,59 albo z internetu za 0,39...
                  nie zawsze dobrze, niestety
                  dokladnie, zalezy nam na jakosci, skoro czlowiek zrobi dobre zdjecie chce, zeby dobrze je wywolali
                  matka
                  ((((()))))

Komentarz

• krzypol
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 174

Ostatnio zakład na ogrodach, który tak chwaliłem podpadł mi - drugi raz mieli problem z plikami w formacie tif. Tą samą płytkę CD, która niby miała być uszkodzona wg panów z Migfoto, zawiozłem do Fotopietury na Wildę i nie było żadnych problemów z odczytem. Fotopieturę mogę z czystym sumieniem polecić. Tym bardziej, że jakość fotek jest naprawdę dobra.

Komentarz

• korni

mig foto

witam,
                      chciałbym napisać o niemiłym przypadku w mig foto na ogrodach..
                      poszedłem tam pierwszy raz i... już chyba nie pójdę.. fotki wysłałem przez internet wszystko poszło gładko, dostałem termin kiedy mogę odebrać zdjęcia. przykładowo był to poniedziałek na g. 18 a ja poszedłem we wtorek w południe.. i jakież jest moje zaskoczenie gdy sprzedawca mi mówi że moich zdjęć nie ma.. pacjent mówi mi że coś się pochrzaniło ponieważ powinno się to automatycznie zrobić i nic mi nie może pomóc bo musi wpierw wywołać 80 zdjęć, potem może (łaskawie) zrobić moje... ani przepraszam za sytuację ani nic...

nie mogę nic powiedzieć na temat jakości zdjęć - nie mam ich natomiast jak widzicie obsługa jest na żenującym poziomie niestety....

Komentarz

• Loome
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 1008

nie wiem czy Kodak na dąbrowskiego, to to samo o czym ja mówię.. ale raz oddawałem zdjęcia na dąbrowskiego, koło rynku jezyckiego. taki lab do którego wchodzi się przez kamienicę.. ehh.. na oddanie płytki czekałem 15 minut. potem kolejne 10 minut pani zgrywała na komputer (czemu?).
                        Mialem odbiór nastepnego dnia o godzinie 16.. Poszedłem.. o 17 - jeszcze nie było. "prosze poczekac" wrocilem za 20 minut (zjadlem sobie obiad w barze mlecznym, pyszne nalesniki maja i ogórkową) zdjec nadal nie ma..
                        ide we wtorek o 17. czekam 20 minut - bo jedna osoba obsługuje klientów i robi zdjęcia na zapleczu. w koncu odebralem zdjęcia.. no - przynajmniej jakosc niezla, chociaz ciut za ciemne..
                        wiecej tam nie pojde

Komentarz

• Wats0n
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 996

Ów Kodak przy Dąbrowskiego od jakichś 18 miesięcy nie istnieje. Teraz możesz tam odzież na wagę kupić, ale to chyba nie rozwiązuje problemu odbitek.
                          Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• gunia1990
                            Uzależniony
                            • 2008
                            • 550

co do Fotopietury.. jestem tam stałym klientem i nigdy mnie nie zawiedli. Ba, nwet mnie pozytywnie zaskoczyli, kiedy wywołali zdjęcia w pół godziny, bo ich o to poprosiłam ( wyjazd)... Stosunek jakosci do ceny jak najbardziej w porzadku, a przy okazji mam zniżke
                            galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• Hamtaro
                              Coś już napisał
                              • 2008
                              • 60

moze mnie ktos poinformowac gdzie w poznaniu mozna dobrze wywolac zdjecia kadrowane w kwadrat?
                              C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Komentarz

• Jaca9
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 241

W Kupcu Poznańskim też dobrze robią, i nie obedrą ze skóry

Komentarz

Pracuję...