X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DariuszM
    Coś już napisał
    • 2004
    • 94

podaj jego nazwe uzytkownika
    pobawimy sie z nim jak to oszust... z checia bym z nim ponegocjowal kupno kontenera 10D...
    Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
    "...professionals only have a bigger trashcan."

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Typowe szukanie naiwniaka, a gdy pieniazki by poszly to mialbys zero kontaktu.

Komentarz

• Algier
        Bywalec
        • 2004
        • 234

Zamieszczone przez krwisty
        Przepraszam, faktycznie bylo napisane 500 Euro, jednak, to byla pomylka - faktyczna cena 600 euro.

[ Dodano: 20-10-2004 ]
        wlasnie przyszedl do mnie kolejny mail...
        Dear customer,
        I am an Allegro member with a 100% possitive feedback and I saw you'r interested in buying a CANON 10D and I would like to make you a special offert:I will sell you the same unit without the auction for a lower price than the other Allegro sellers.I can afford this because we buy the products in big quantityes and the producers offer us big discounts.
        If you want to buy more than one product I will offer you a discount of 20% to the entire amount.About the transaction:I will use UPS for shipping and Money Order wire transfer.
        About the shipment:I offer you shippment inssurance - INTERNATIONALY/INSIDE COUNTRY shipped.
        If you are interested please advice me how many units you want to buy
        I am looking forward to hear from you.
        Thank you for your time and have a nice day!!!
        Kindly Regards,
        To ja juz tego calkiem nie rozumiem, co prawda uzytkownik tak naprawde ma "kopertke" i 0 komentarzy, wiec to pewnie wciaz lipa.
        Dziś dostałem identycznego maila!!!
        M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
        20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
        580EXII​
        055XPROB | 488rc2

Komentarz

• krwisty
          Początki nałogu
          • 2004
          • 372

No to krotko mowiac - podziekujemy...
          Martin Gorczakowski

Komentarz

• MichalP
            Zablokowany
            • 2004
            • 49

ewentualnie napisz jego dane.. moi znajomi sa w Londynie na 2 tygodniowym urlopie... moge sprawdzic czy sprzet faktycznie istnieje ... pewnie przy tej cenie jesli sprawny sami by kupili pare hehe

Komentarz

• ryhu
              Coś już napisał
              • 2004
              • 86

moj baraciak dzis wyjechal do Londynu.....daj namiar to mi moze 10d przysle i niebede musial z usa sciagac ;-)

Komentarz

Pracuję...