X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rob
    Początki nałogu
    • 2005
    • 259

Paypal - od dziś przyjmowanie wpłat.

Witam,

Może niektórych z was zainteresuje informacja, że od dziś można przyjmować poprzez system Paypal wpłaty na rachunki w polskich bankach. Początkowo opcja ta miała być już dostępna we wrześniu, jednak nastąpił pewien poślizg. No, ale lepiej późno niż wcale ;-)

Pozdrawiam

Robert
    http://www.flickr.com/photos/45481002@N05/
  • rachwal
    Bywalec
    • 2006
    • 125

Hi,

Do 7 dni roboczych, dlugo, ale wazne ze jest ;-)
    obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• shaqi
      Początki nałogu
      • 2005
      • 448

A Co To Jest Te Paypal??
      Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
      Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
      A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez shaqi
        A Co To Jest Te Paypal??

Komentarz

• chyrek
          Bywalec
          • 2005
          • 209

A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?

pzdr,
          Łukasz Chyrek
          canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Komentarz

• Janusz Body
            Moderator
            • 2004
            • 5757

Zamieszczone przez chyrek
            A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?

pzdr,
            A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.

Janusz,
            Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• snow
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1145

Ale już z eKartami np. mBanku mam problem bo zwykła kredytowa przechodzi bez problemu. Inteligo eKarta też tylko ten mBank...

Komentarz

• Rob
                Początki nałogu
                • 2005
                • 259

Zamieszczone przez Janusz Body
                A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.
                Z podpinaniem ekarty mbanku do Paypal nie ma najmniejszych problemów.
                Natomiast w przypadku tej karty, te 3 cyfry (CVV2) podawane są przez bank oddzielnie, nie są zamieszczane na odwrocie karty jak przy typowych kartach kredytowych.

Robert
                http://www.flickr.com/photos/45481002@N05/

Komentarz

• chyrek
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 209

Zamieszczone przez Janusz Body
                  no wlasnie chyba nie... zreszta ja nie mam na swoim mastercardzie zadnych cyferek na odwrocie i dlatego d... blada. Co innego na amerykanskiej. trzycyfrowa liczba jest jak byk na polu podpisu... Probowalem rozne ostatnie cyfry numeru karty, zera tez probowalem... i wszystko bez rezultatu...
                  Łukasz Chyrek
                  canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Komentarz

• KuchateK
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 4895

Zadzwon do banku
                    ...

Komentarz

• shaqi
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 448

dzieki
                      Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
                      Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
                      A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Komentarz

Pracuję...