X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • newday
    Coś już napisał
    • 2006
    • 69

Są niestety, też bym wodospad niagara zobaczył a nie mogę
    My Web Site

Komentarz

• mor_feusz
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1370

Ja na JESSOPSa nic zlego nie powiem. Lubie na tottenham court road, na Angel, oraz na BANK (tam na dole przy wejsciu do metra) opodal na Cannon street to czasmi porazka (niestety wiekszasc nie wie co robi - za wyjatkiem 1 babki [nie pamietam imienia]) Jednak najbardziej ubie chyba ten na BANK, malutki ale maja to co trzeba a nawet jak chce sie czlowiek pobawic czyms tak dla zobaczenia mozna sie umowic i dostarcza towar do zabawy. czasem trwa to troche (pomimo iz jest malutki jest tam troche sprzetu) Jak chcialem sie pobawic 5D i 1nks oraz ze 4 Lkami to jak bylem w czwartek (kiedys tam) to zalatwiili mi na poniedzialek po poludniu )dodagalem sie ze sie pobawie (dalem paszport i n agodzinke zniknolem) zreszta za kazdym razem jak rzychodze ze swoim trabantem popykac Lkami (o ktorych czesciej mysle - tylko focic sie musze nauczyc) to zaden problrem i zawsze mowia zebym nie pykal w sklepie tylko wyszedl i na loncu i n ajakis czas zniknal - pofocil - zaden problrm. Jest tam tez 1 mloda dziewczyna ktora nade wszystko kocha CANONa - na wekendy sobei bierze sprzet z gabloty - obiektywy z gabloty i foci. Nieeeeeeeeezla jest. Zreszta w weekendy pracuje jako fotograf. Ma 5D (czasmi 1 firowa wypozycza i ma dostep do kazdych obiektywow. Pokazywala zdjecia - niezle jej to wychodzilo. Zanim kupilem trabanta poszedlem - pyknalem to i tamto (pamietam dostalem do reki 70-200) to zeby pokazac ze dzjecia niezle wychodza kazala mi przyjsc za 30 min i druknela mi na A3 katedre St. Pauls (no bo rzut beretem i cyknalem zdjecie). Itak potem kupilem na TCR a nie na Bank ale jest OK. Jessops moze i drozszy ale polecam serdecznie. Mam mile doswiadczenia. (a sie rozpisalem)
      Edit:
      I jeszcze jesli sie przyjdzie z aparatem i chce sie koniecznie pyknac zdjecie jakims obiektywem to przeszukaja sklepy w londynie, podzwonia i powiedza ze jeslisie pojdzie tam i tam to na pewno bedzie i mozna pocykac i potestowac.
      Ostatnio edytowany przez mor_feusz; 5033.

Komentarz

• Firrdun
        Coś już napisał
        • 2006
        • 78

Ja proponuje przesc sie po tottenham court road. Tam jest sporo mniejszych i wiekszych sklepow z elektronika w wielu mozna i nawet trzeba sie targowac, bo potrafia sporo zejsc z ceny. Nie tylko aparaty, ale rowniez komputery, sprzet Dj, szeroko pojete RTV. Ostatnio kupilem moja 30D w sklepie: www.jakobsdigital.co.uk mieli chyba akurat chyba jakas promocje i aparat kosztowal mnie 150 funtow mniej niz w znajdujacym sie po drugiej stronie ulicy bodajze Jessops'em.
        Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8

Komentarz

• Shark-uk
          Bywalec
          • 2006
          • 141

tylko dodam że co do wypowiedzi kolegi miszaqq to te wyliczenia się zgadzają przyznaje racje nie patrzyłem w ten sposób , tyle tylko że te Ł70 to chyba jest tylko bon zniżkowy na następny zakupiony towar więc niby oszczędzasz ale .... bo to ja wiem kiedy coś znowu w canonie kupie?
          ps: jeśli się z tym bonem myle to sorki mogłem niedoczytać
          Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Komentarz

• miszaqq
            Uzależniony
            • 2006
            • 678

Zamieszczone przez Shark-uk
            tylko dodam że co do wypowiedzi kolegi miszaqq to te wyliczenia się zgadzają przyznaje racje nie patrzyłem w ten sposób , tyle tylko że te Ł70 to chyba jest tylko bon zniżkowy na następny zakupiony towar więc niby oszczędzasz ale .... bo to ja wiem kiedy coś znowu w canonie kupie?
            ps: jeśli się z tym bonem myle to sorki mogłem niedoczytać
            tak mylisz sie ten bon wykorzystujesz zaraz po zakupie, wysylasz chyba dowod zakupu plus kod kreskowy wyciety z opakowania i tenze kupon do canona i w ciagu okolo miesiaca dostajesz czek na 70 funtow !
            EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• newday
              Coś już napisał
              • 2006
              • 69

Ja poprzednio kupująć kodaka (to był display model) kupiłem go za dosłownie pół ceny. Zaoszczędziłem tym sposobem 150 funtów.
              My Web Site

Komentarz

• Shark-uk
                Bywalec
                • 2006
                • 141

a no to w takim razie zwracam honor
                tylko czy we wszystkich szkłach teraz takie cóś jest ?
                Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Komentarz

• Firrdun
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 78

Zamieszczone przez miszaqq
                  tak mylisz sie ten bon wykorzystujesz zaraz po zakupie, wysylasz chyba dowod zakupu plus kod kreskowy wyciety z opakowania i tenze kupon do canona i w ciagu okolo miesiaca dostajesz czek na 70 funtow !
                  Tylko ta promocja Canona konczy sie wraz z rokiem 2006, wiec trzeba sie spieszyc

Komentarz

• Shark-uk
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 141

ja kupuje w następnym tygodniu więc jak bedzie to skożystam

martinbartnicki.com

Komentarz

• zawojanin
                      Dopiero zaczyna
                      • 2006
                      • 21

czy spotkałeś gdzieś statyw BENBO 1 ?

Komentarz

• Shark-uk
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 141

Ja osobiście nie szukałem więc i nie spotkałem ale na ebay-u widze że jest tego troche .
                        ps oczywiście na ebay.co.uk

martinbartnicki.com

Komentarz

• Firrdun
                          Coś już napisał
                          • 2006
                          • 78

Zamieszczone przez zawojanin
                          Tu masz link do sklepu...

Komentarz

• zawojanin
                            Dopiero zaczyna
                            • 2006
                            • 21

Dzięki za link. Pozdrawiam

Komentarz

• hyzop
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 413

Jest sieć sklepów wolnocłowych na lotniskach UK http://www.dixonstaxfree.co.uk/index...aging&group=13, zestaw lotnisk http://www.dixonstaxfree.co.uk/index...s.storelocator ciekawe ceny z ubezpieczeniem.

Komentarz

• Firrdun
                                Coś już napisał
                                • 2006
                                • 78

Zamieszczone przez zawojanin
                                Tak na marginesie to wlasnie dostalem (to dluga historia...) taki statyw i nie mialem okazji go jeszcze sprawdzic poza domem, ale musze powiedziec, ze troche mozolnie sie go ustawia. Ale moze to kwestia wprawy...

Komentarz

Pracuję...