X
-
-
tez sie obawiam za znalazl kupca ale mimo wszystko - zrobilismy co bylo mozna (poza kupnem i zgloszeniem sprawdzonego osobiscie nr. na policje)..Komentarz
-
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
poszlo na namiary kontaktowe Komendy Powiatowej w Oświęcimiu - http://www.oswiecim.policja.gov.pl/ .. gosc jest z Oświecimia wiec z tej komendy maja najblizej
Komentarz
-
Najblizej nie zawsze znaczy, ze mają największe kompetencje. Choć ten moj adres nieco stary, bo Oświęcim to dziś chyba pod Kraków należy?
Ale najważniejsze, ze zgłoszone. Chętnie poznałbym kiedyś jakiś pozytywny finał tej sprawy.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Tak, pod Kraków; kompetencje imho nie mają za bardzo znaczenia w takiej sprawie, można zgłosić w Ośw., czy w Krakowie, mógłby nawet ktoś w Gdańsku zgłosić u siebie. Policja przekazuje sprawę do odp. komendy (np. jak mi auto gość obił w K-cach na parkingu i zwiał, na szczęście znalazłem go na mieście, spisałem 'blachy' i sprawę w Oświęcimiu zgłosiłem, nie było problemów)
click'on'smileOstatnio edytowany przez _invictus; 4654.Komentarz
-
OK, najważniejsze jest jedno: znalazła się podejrzana sprawa --> zostało zgłoszone.
Nie nam ferować wyroki, ważne by nie być obojętnym.
BTW, np. ja zawsze gdy trafię na "Canomatica" w kategorii Canon klikam "zgłoś naruszenie zasad". Zawsze. jeden klik, nic nie kosztuje.Ostatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
A co powiecie na to:
cena minimalna już blisko
Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8Komentarz
-
Ciągle poniżej ceny minimalnej, więc jeszcze nie sprzedany.Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
ale wysyp...chyba mikołaj miał dziurawy worek...
...karać, ****ć, nie wyróżniać !!!!
Komentarz
-
Nie wiem czy widzieliście ale sprzedającemu (ziomek17_2006) zawiesili konto, czyli jest pewne że wkroczyła policja.
2099zł to chyba nie dużoA co powiecie na to:
cena minimalna już blisko
.
Komentarz
Komentarz