X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bajo
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Gadżety

Witam !!!
    Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można zakupić koszulke z napisem ,,press,, ablo ,,foto,, zastanawiam sie też gdzie moge kupić czapeczke Canona albo inną jakąs reporterską. jak by ktoś miał jakieś ciekawe linki będe wdzięczy
    Pozdrawia Bajo
    Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

w jakiś fotojokerach mają taką opcję - koszulki z nadrukiem czy zdjęciem - ale zamiast koszulki może lapiej kamizelkę odblaskową z napisem foto z tyłu i z przodu - do press ktoś może mieć zastrzeżenia ("a z jakiej prasy") a do foto mniejsze - bo przecież masz aparat - a i czasem możesz nie dostac po twarzy np. od policji - a kto czyta napisy na koszulkach?A kamizelka zwraca uwagę i łatwo ją założyć i zdjąć

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Bajo
      Coś już napisał
      • 2007
      • 99

a ta kamizelka gdzie jest do namierzenia ?
      Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex

Komentarz

• arturs
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 4196

w motoryzacyjnym pewnie ;-) za jakieś 10 zł..
        a napisy najlepiej wyciąć ze starego materiału w kolorze ciemnym i przyszyć.. nie zetrze się jak te nagumowywane, nie spierze - pewnie kogoś z maszyną do szycia znajdziesz (babcia, sąsiadka) - będzie najtaniej i "profesjonalnie"
        5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• slawi_3000
          Uzależniony
          • 2006
          • 568

Zamieszczone przez Bajo
          Witam !!!
          gdzie moge kupić czapeczke Canona
          Canon Digital Photography Forum

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Zamieszczone przez Bajo
            Witam !!!
            Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można zakupić koszulke z napisem ,,press,, ablo ,,foto,, zastanawiam sie też gdzie moge kupić czapeczke Canona albo inną jakąs reporterską. jak by ktoś miał jakieś ciekawe linki będe wdzięczy
            Pozdrawia Bajo

Poszukaj tutaj. Tyle że ceny są ... jak u canona .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...