X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tyrpin
    Coś już napisał
    • 2005
    • 55

Lipa z tym obiektywem - mi faktury nie potrzeba, a mimo to w kilku miejscach nie posiadają na stanie. Nic mnie bardziej nie wk***a jak pusta, bez pokrycia oferta - powinni usuwać konta na Allegro takim handlowcom !
    pozdrawiam

Komentarz

• scooter
      Uzależniony
      • 2005
      • 856

Kup i zażądaj wydania obiektywu, a jak nie to do sądu

Komentarz

• hyzop
        Początki nałogu
        • 2006
        • 413

Przesada z tą niedostępnością, na sklepie zazwyczaj nie mają ale czekasz 2 dni i masz, sam odebrałem wczoraj.

Komentarz

• tyrpin
          Coś już napisał
          • 2005
          • 55

hyzop - no to zdradź nam nazwę tego sklepu oraz to, za ile kupiłeś
          pozdrawiam

Komentarz

• hyzop
            Początki nałogu
            • 2006
            • 413

W Fotoit 1450

Komentarz

• chuckyy
              Początki nałogu
              • 2005
              • 482

Zamieszczone przez tomygun
              zobacz tutaj, jest kilka sklepów, i cena poniżej 1599, może w którymś akurat będą mieli http://www.skapiec.pl/site/cat/47/comp/83532
              Powodzenia
              Skąpca nie lubię :P Wyszukiwałem przez Ceneo - dzwoniłem do wszystkich do kwoty 1599 - nikt nie ma obiektywu na stanie i nikt nie potrafił odpowiedzieć realnie kiedy będzie. Padały odpowiedzi typu - może w piątek, możę w przyszłym tygodniu... Itd. itd.

Ale udało mi się i zamówiłem... W lekkim amoku tylko nie do końca sprawdziłem sprzedawcę, więc teraz mam mały dreszczyk - zobaczymy czy dojdzie i czy będzie to obiektyw, który zamawiałem
              Cena 1570 brutto
              | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• Silwe
                Bywalec
                • 2005
                • 164

2 tygognie temu na giełdzie w Warszawie był za 1370 PLN ale chyba bez faktury.
                Staram się, ale za mało...

Komentarz

• Wini
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 460

Zamieszczone przez Silwe
                  2 tygognie temu na giełdzie w Warszawie był za 1370 PLN ale chyba bez faktury.
                  Potwierdzę, u trzech sprzedajacych w widełkach 1350-1400
                  Wini

Komentarz

• towersivy
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 992

W fotomedi były dostępne w pon ze 3 sztuki nie wiem jak jest dzisiaj. Prawdziwy problem jest z 135/2 strach pomyśleć o czekaniu na to szkło, w moim przypadku trwało to bardzo długo.

Pzdr.

Komentarz

• chuckyy
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 482

Zamieszczone przez towersivy
                      W fotomedi były dostępne w pon ze 3 sztuki nie wiem jak jest dzisiaj. Prawdziwy problem jest z 135/2 strach pomyśleć o czekaniu na to szkło, w moim przypadku trwało to bardzo długo.

Pzdr.
                      Właśnie z fotomedii ma do mnie przyjśc szkiełko jutro. Ale oczywiście nie obeszło się bez obsuwy... DZisiaj pan do mnie zadzwonił i powiedział, że zaszła pomyłka - nie ma osłony przeciwsłonecznej w zestawie. Możę mi ją sprzedać za dobrą cenę - 80 zł :/
                      To potwierdza chyba fakt, że ceny na obiektywy wzrosły i gość w ten sposób odbił sobie mniejszy zarobek
                      | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• towersivy
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 992

chuckyy - dał Ci dobrą cenę za osłonę jej normalna cena to ponad 100zł sam za taką dałem kiedyś 110zł.

Pzdr.

Komentarz

• chuckyy
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 482

Zamieszczone przez towersivy
                          chuckyy - dał Ci dobrą cenę za osłonę jej normalna cena to ponad 100zł sam za taką dałem kiedyś 110zł.

Pzdr.
                          Wiem, ale gdyby nie zależało mi na czasie, to za 1599 miałbym z osłoną. A tak za 1570 mam bez niej :]

Komentarz

• tyrpin
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 55

Dobrze, że istnieje jeszcze rynek wtórny - zakupiłem już od rajaz'a
                            pozdrawiam

Komentarz

• chuckyy
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 482

Zamieszczone przez tyrpin
                              Dobrze, że istnieje jeszcze rynek wtórny - zakupiłem już od rajaz'a
                              Zrób jakiegoś sampla na 1.8 z cegłami, albo puszką od piwa, czy pilotem od TV

Komentarz

• rajaz

Zamieszczone przez chuckyy
                                Zrób jakiegoś sampla na 1.8 z cegłami, albo puszką od piwa, czy pilotem od TV
                                Tutaj macie zdjęcie przy f1,8 z obiektywu, który jutro jedzie do Tyrpina. Wszystkie dane w exifie. Zdjęcie zmniejszone z 3888x1592 do 800x533, po zmniejszeniu ostrość podniesiona o 20%.

Komentarz

Pracuję...