X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • El_Chueco
    Coś już napisał
    • 2005
    • 90

Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
    GG: 559899

Komentarz

• Scream
      Początki nałogu
      • 2005
      • 295

Zamieszczone przez El_Chueco
      Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
      No to już pozostaje napisać tylko do tommiego, czyż nie ?

Komentarz

• lukep
        Początki nałogu
        • 2006
        • 387

W!

Zamieszczone przez El_Chueco
        *hmmm, mysle ze najlepiej zapytac o to samego tommego ;>

Zdrowko

Komentarz

• TomS
          Uzależniony
          • 2006
          • 880

Trochę na pewno ci opuści jak byś brał dwa szkła. Przynajmniej mi trochę opuścił ale ja brałem za trochę więcej.

Komentarz

• El_Chueco
            Coś już napisał
            • 2005
            • 90

Pytałem bardiej o doswiedczenia "negocjacyjne" - no ale TomS - dzieki za odpowiedź :] - co do faktur VAT -jak mniemam - jesli taka ów nasz "diler" wystawic to sprzet automatycznie podrożeję - ni mniej - napisałem w tej sprawie mejla do szacownego Pana i czekam na odpowiedź :]
            GG: 559899

Komentarz

• Michał Majchrzak
              Dopiero zaczyna
              • 2006
              • 19

No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.

Komentarz

• Mixer
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 30

Zamieszczone przez Michał Majchrzak
                No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.
                To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !

Komentarz

• Michał Majchrzak
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 19

Zamieszczone przez Mixer
                  To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !
                  Naprawdę mi przykro, gdybym wiedział jakoś byśmy się podzielili... Podobno po weekendzie jest w stanie załatwić drugą... Właśnie po weekendzie miałem brać, ale dostałem nieplanowany zastrzyk gotówki i przy dniu świątecznym wyruszyłem na zakupy... i warto było

Komentarz

• wlodal
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 198

i moje trzy grosze

Jest trzech facetów godnych zaufania - tommy_j , michalmag i medfoto ( jest jeszcze medfoto . Wszyscy trzej wg mnie - uczciwi i służą radą . Jesli kupuję sprzęt trochę droższy - to tylko u jednego z nich . Jeszcze nigdy , kupując u któregoś z nich , nie miałem problemów . Przwdą też jest , że jeśli klientowi , którego zna sprzedawca brakuje parę zł , sprzedający poczeka resztę kasy , ale sprzęt dostarcza . Są to Tomek , Michał i znów Tomek . Pozdrawia i kłania się - Włodek ze Skierniewic . :-D :-D :-D
                    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Komentarz

• gutek
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 133

Ja też potwierdzę bo jestem już po zakupach u tommy_j i michalmag. Bez żadnych problemów. Wszystko zgodne i na najwyższym poziomie. Kolejne szkiełka na pewno zakupie u jednego z wyżej wymienionych.

[Portfolio]

Komentarz

• koraf
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1748

W uzupełnieniu tego co już wcześniej napisałem wymieniłem ostatnio bezproblemowo u tommiego_j ( mam jakieś kapryśne body 5d ) 24-105/4 L na 24-70/2.8 za dopłatą i testowaniu trzech sztuk tego ostatniego ( dopiero trzeci egzemplarz był dużo lepszy od 24-105/4 ) oraz wybrałem też pięknie rysujący 85/1.8 ( również po wyborze z trzech egzemplarzy) - ale warto było :razz: !

Komentarz

• dickory dare
                          Bywalec
                          • 2007
                          • 189

Zamieszczone przez koraf
                          wybrałem też pięknie rysujący 85/1.8 ( również po wyborze z trzech egzemplarzy) - ale warto było :razz: !
                          a co z pozostałymi dwoma było nie tak? pytam, bo stoję przed kupnem tego szkła a niestety nie będzie możliwości przetestowania/wybrania egzemplarza.

Komentarz

• scooter
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 856

skorzystaj z usług Tommiego to będziesz mógł wybierać

Komentarz

• Dorn
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 131

Zamieszczone przez scooter
                              skorzystaj z usług Tommiego to będziesz mógł wybierać
                              Między gorszym i bardziej gorszym, bo ten lepszy wział koraf
                              40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
                              ---------------------
                              Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
                              Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• dentharg
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 867

Tja, a potem ktoś kupuje już używki bo tommy_j daje do przebierania.. I takie przebrane body ma wypstrykane 1000 fotek a obiektyw był już na foceniu na bagnach..

No, ale każdy może przebierać
                                Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Komentarz

Pracuję...