Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
X
-
-
No to już pozostaje napisać tylko do tommiego, czyż nie ?Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?Komentarz
-
W!
*hmmm, mysle ze najlepiej zapytac o to samego tommego ;>Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
ZdrowkoKomentarz
-
Trochę na pewno ci opuści jak byś brał dwa szkła. Przynajmniej mi trochę opuścił ale ja brałem za trochę więcej.Komentarz
-
Pytałem bardiej o doswiedczenia "negocjacyjne" - no ale TomS - dzieki za odpowiedź :] - co do faktur VAT -jak mniemam - jesli taka ów nasz "diler" wystawic to sprzet automatycznie podrożeję - ni mniej - napisałem w tej sprawie mejla do szacownego Pana i czekam na odpowiedź :]GG: 559899Komentarz
-
No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.Komentarz
-
Komentarz
-
Naprawdę mi przykro, gdybym wiedział jakoś byśmy się podzielili...
Podobno po weekendzie jest w stanie załatwić drugą... Właśnie po weekendzie miałem brać, ale dostałem nieplanowany zastrzyk gotówki i przy dniu świątecznym wyruszyłem na zakupy... i warto było
Komentarz
-
i moje trzy grosze
Jest trzech facetów godnych zaufania - tommy_j , michalmag i medfoto ( jest jeszcze medfoto . Wszyscy trzej wg mnie - uczciwi i służą radą . Jesli kupuję sprzęt trochę droższy - to tylko u jednego z nich . Jeszcze nigdy , kupując u któregoś z nich , nie miałem problemów . Przwdą też jest , że jeśli klientowi , którego zna sprzedawca brakuje parę zł , sprzedający poczeka resztę kasy , ale sprzęt dostarcza . Są to Tomek , Michał i znów Tomek . Pozdrawia i kłania się - Włodek ze Skierniewic . :-D :-D :-DMało umiejętności - dużo zacięcia .Komentarz
-
-
W uzupełnieniu tego co już wcześniej napisałem wymieniłem ostatnio bezproblemowo u tommiego_j ( mam jakieś kapryśne body 5d
) 24-105/4 L na 24-70/2.8 za dopłatą i testowaniu trzech sztuk tego ostatniego ( dopiero trzeci egzemplarz był dużo lepszy od 24-105/4 ) oraz wybrałem też pięknie rysujący 85/1.8 ( również po wyborze z trzech egzemplarzy) - ale warto było :razz: !
Komentarz
-
Komentarz
-
-
40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.Komentarz
-
Tja, a potem ktoś kupuje już używki bo tommy_j daje do przebierania.. I takie przebrane body ma wypstrykane 1000 fotek a obiektyw był już na foceniu na bagnach..
No, ale każdy może przebierać
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
Komentarz