List do Canona wysłałem pod koniec czerwca. Przelew otrzymałem na początku sierpnia. Przy długiej liście czekających to i tak dobry wynik. Najśmieszniejsze jest to że nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila że pieniądze wpłynęły. Swoją drogą to współczuje tym osobą które pracują przy obsłudze tej promocji. Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.
X
-
-
ehhh. list wysłałem przed 10 lipca, zwrot kasy dostałem w ostatnim tygodniu lipca.
wiem, ze cisnie, ale luz Panowie i Panie!Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Wlasnie sprawdzilem status mojego zwrotu. I zobaczylem ze chca mi wyslac tylko 310zl, jak za 400D, a kupilem 30D. Co mam zrobic? Do kogo pisac zeby zwrocili na to uwage?EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
Komentarz
-
Komentarz
-
Też potwierdzam, że promocja Canona to nie lipa (tak twierdził mój kumpel - ze stajni Nikona) czekałem nieco ponad miesiąc i na koncie pojawiło się 870 zł)
5D III, 7D, C24-105 IS L, C100/2.8 L IS, C50.1.8, C70-300 L IS,, 550 i 580, różne M42. Zawodowo IT - sieci kompuetrowe.Komentarz
-
po tygodniu od wysłania formularza, przyszedł e-mail o prawdopodobnym terminie wpłynięcia pieniędzy. sprawdzam konto - i co do dnia! :smile:Komentarz
-
Nie musicie mi potwierdzac ze to nie LIPA
przeciez widze
Jak widac chyba tylko ja tak dlugo czekam, to juz 2.5 miesiaca od wyslania poleconego. Na majle zero reakcji (przez formularz podobnie). Nie mam pojecia co z tym mozna jeszcze zrobic.
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
A powiedzcie... bo w tym formularzu trzeba wybrać jaki produkt itp, no to jeśli wybiore Canona 400D + kit to w polu gdzie mam wpisać numer seryjny mam wpisać numer puszki i szkła?Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Tylko body bo za kita zwrotu nie ma. Było o tym wiele razy już wcześniej...30d T17-50 C70-200/4
www.pawelnawrot.comKomentarz
-
Ja czekam już ponad 3-miesiące i nic ..... jak bym tak piwo dziennie pił to alkoholikiem bym już był.... pozdrawiam .Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RTKomentarz
-
micele: to niezbyt ciekawie, ale jesli wszystko dobrze wypełniłeś to powinno dojść, ja z wysłaniem czekałem praktycznie do samego końca i zobaczymy co z tego będzie
trzeba sie niestety uzbroic w cierpliwoscLife is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Ej.. ale czy promocja jeszcze działa ? czy działa tylko z 400D? bo na stronie nie mogę takiej informacji znaleść?
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200LKomentarz
-
Witam,
ja kupiłem sprzęt w ponad 3 miesiące temu i w tym samym dniu wysłałem im to co chcieli. Jak sprawdzam ich stronę to mam cały czas taki opis:
No i pytanie. Co z tym zrobić ? Ile czasu może im to zająć (cytat ma 2 miechy) ? Czy jest ktoś w Canon Polska, kto rozwiązuje problemy niewypłaconej kasy ?Cashback Amount: 970,00 zł
Cheque Currency: PLN
Status: We have received your submission and it is being processed.
Promotion Type: Cashback
Dzięki za odpowiedzi.Komentarz
Komentarz