X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • markfoto

List do Canona wysłałem pod koniec czerwca. Przelew otrzymałem na początku sierpnia. Przy długiej liście czekających to i tak dobry wynik. Najśmieszniejsze jest to że nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila że pieniądze wpłynęły. Swoją drogą to współczuje tym osobą które pracują przy obsłudze tej promocji. Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.

Komentarz

• rysiaczek
      Uzależniony
      • 2005
      • 897

ehhh. list wysłałem przed 10 lipca, zwrot kasy dostałem w ostatnim tygodniu lipca.
      wiem, ze cisnie, ale luz Panowie i Panie!
      Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• Gizzmo
        Początki nałogu
        • 2004
        • 266

Wlasnie sprawdzilem status mojego zwrotu. I zobaczylem ze chca mi wyslac tylko 310zl, jak za 400D, a kupilem 30D. Co mam zrobic? Do kogo pisac zeby zwrocili na to uwage?
        EOS 30D | EOS 30V + grip | G3

Komentarz

• rafla
          • 2007
          • 14

Zamieszczone przez markfoto
          Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.
          Gdzie dzwoniles? na jaki numer? ja juz nie zlicze majli ktore wyslalem, cisza.

Komentarz

• Grzery
            Coś już napisał
            • 2007
            • 58

Też potwierdzam, że promocja Canona to nie lipa (tak twierdził mój kumpel - ze stajni Nikona) czekałem nieco ponad miesiąc i na koncie pojawiło się 870 zł)
            5D III, 7D, C24-105 IS L, C100/2.8 L IS, C50.1.8, C70-300 L IS,, 550 i 580, różne M42. Zawodowo IT - sieci kompuetrowe.

Komentarz

• dickory dare
              Bywalec
              • 2007
              • 189

po tygodniu od wysłania formularza, przyszedł e-mail o prawdopodobnym terminie wpłynięcia pieniędzy. sprawdzam konto - i co do dnia! :smile:

Komentarz

• rafla
                • 2007
                • 14

Zamieszczone przez Grzery
                Też potwierdzam, że promocja Canona to nie lipa (tak twierdził mój kumpel - ze stajni Nikona) czekałem nieco ponad miesiąc i na koncie pojawiło się 870 zł)
                Nie musicie mi potwierdzac ze to nie LIPA przeciez widze Jak widac chyba tylko ja tak dlugo czekam, to juz 2.5 miesiaca od wyslania poleconego. Na majle zero reakcji (przez formularz podobnie). Nie mam pojecia co z tym mozna jeszcze zrobic.

Komentarz

• Rafał32
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 129

Zamieszczone przez rafla
                  Nie mam pojecia co z tym mozna jeszcze zrobic.
                  Idź na piwo chłopie,wyluzuj trochę a jak zgłoszenie dostali to i kasę otrzymasz
                  Aparat Foto

Komentarz

• rafla
                    • 2007
                    • 14

Zamieszczone przez Rafał32
                    Idź na piwo chłopie,wyluzuj trochę a jak zgłoszenie dostali to i kasę otrzymasz
                    A nerwowy cos ostatnio jestem ide

Komentarz

• M.I.K
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 179

A powiedzcie... bo w tym formularzu trzeba wybrać jaki produkt itp, no to jeśli wybiore Canona 400D + kit to w polu gdzie mam wpisać numer seryjny mam wpisać numer puszki i szkła?
                      Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Komentarz

• Relison
                        Dopiero zaczyna
                        • 2007
                        • 18

Tylko body bo za kita zwrotu nie ma. Było o tym wiele razy już wcześniej...
                        30d T17-50 C70-200/4
                        www.pawelnawrot.com

Komentarz

• micele
                          • 2005
                          • 13

Ja czekam już ponad 3-miesiące i nic ..... jak bym tak piwo dziennie pił to alkoholikiem bym już był.... pozdrawiam .
                          Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RT

Komentarz

• M.I.K
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 179

micele: to niezbyt ciekawie, ale jesli wszystko dobrze wypełniłeś to powinno dojść, ja z wysłaniem czekałem praktycznie do samego końca i zobaczymy co z tego będzie
                            trzeba sie niestety uzbroic w cierpliwosc
                            Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Komentarz

• i3ill
                              Bywalec
                              • 2004
                              • 117

Ej.. ale czy promocja jeszcze działa ? czy działa tylko z 400D? bo na stronie nie mogę takiej informacji znaleść?

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Komentarz

• meschiash

Witam,
                                ja kupiłem sprzęt w ponad 3 miesiące temu i w tym samym dniu wysłałem im to co chcieli. Jak sprawdzam ich stronę to mam cały czas taki opis:
                                Cashback Amount: 970,00 zł
                                Cheque Currency: PLN
                                Status: We have received your submission and it is being processed.
                                Promotion Type: Cashback
                                No i pytanie. Co z tym zrobić ? Ile czasu może im to zająć (cytat ma 2 miechy) ? Czy jest ktoś w Canon Polska, kto rozwiązuje problemy niewypłaconej kasy ?
                                Dzięki za odpowiedzi.

Komentarz

Pracuję...