X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MARANTZ
    Uzależniony
    • 2005
    • 928

U medfoto możecie kupować z wielkim spokojem. Znam dobrze chłopaka i większość gratów mam od niego. Najlepiej jest pisać do niego na PW lub dzwonić. Wtedy będzie trochę taniej a towar jest naprawdę z dobrego źródła. Jak powołasz nie na to, że jesteś z forum Canona od Mariusza to może będzie dodatkowy upust
    Jeżeli nie lubisz faktur to cena może być BARDZO zachęcająca a towar tak samo pewny jak z fakturą. Ja papierków nie lubię i dobrze mi z tym.
    FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18766

Zamieszczone przez Tomasz1972
      Za 7700 jest , ale ..........Aukcja prywatna . Więc znając zycie cena jest wyższa .
      Niekoniecznie.

Zamieszczone przez MARANTZ
      U medfoto możecie kupować z wielkim spokojem. Znam dobrze chłopaka i większość gratów mam od niego. Najlepiej jest pisać do niego na PW lub dzwonić. Wtedy będzie trochę taniej a towar jest naprawdę z dobrego źródła. Jak powołasz nie na to, że jesteś z forum Canona od Mariusza to może będzie dodatkowy upust
      Jeżeli nie lubisz faktur to cena może być BARDZO zachęcająca a towar tak samo pewny jak z fakturą. Ja papierków nie lubię i dobrze mi z tym.
      Kupowałem u Medfoto i potwierdzam, że chłopaki znają się na rzeczy. Można bez problemu zwrócić, wymienić. Polecam.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• krzysp
        Bywalec
        • 2006
        • 133

Zamieszczone przez Tomasz1972
        Za 7700 jest , ale ..........Aukcja prywatna . Więc znając zycie cena jest wyższa .
        Dlaczego od razu cena wyższa. Kilka razy kupowałem taki sprzęt i cena nigdy nie była wyższa, często wynegocjowałem upust w związku z brakiem prowizji allegro.

Takie aukcje to ominięcie regulaminu allegro odnośnie reklamy w aukcjach.
        link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Komentarz

• Kenso
          Bywalec
          • 2005
          • 115

a kojarzycie tipa Kristopheros z Poznania?
          www.blog.bielatowicz.com [blog]
          www.bielatowicz.com [portfolio]

Komentarz

• Magus
            Bywalec
            • 2007
            • 110

Ja u niego zamówiłem teraz sprzęt, podobno jest solidny... tu na forum zresztą znalazłem jego namiary
            Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
            Canon 24-70 f/2.8 + 85 f/1.2 mkII + Sigma 150 f/2.8

Komentarz

• MARANTZ
              Uzależniony
              • 2005
              • 928

U Kristopherosa kupiłem swoje 20D przed dwoma laty. Solidny, ale moim zdaniem Medfoto solidniejszy i ma lepsze "dojścia".
              FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

• Arek Piekarz
                Początki nałogu
                • 2006
                • 334

Zamieszczone przez Jacek Deka
                5D za 7700 zł minus 580 zł od Canona http://canonlensacc2007.onlinerebate...spx?country=po
                Gdzie na tych aukcjach jest napisane, że dostaniesz cashback?
                40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
                Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
                Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
                Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Komentarz

• zeber
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 62

Tommy ma za 8200
                  wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez Kenso
                    na allegro Canon 5D już za 7700 zł.
                    Mam nadzieje ze mozna na ciebie liczyc i jak bedzie za 7650, 7600 itd to tez zalozysz nowe watki na forum?
                    Ciekawe jak wielu z nas nie umie przeszukiwac Allegro . Ale dzieki za fatyge mimo wszystko .

Komentarz

• Tomasz1972
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 3042

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                      Niekoniecznie.
                      Zamieszczone przez krzysp
                      Dlaczego od razu cena wyższa. Kilka razy kupowałem taki sprzęt i cena nigdy nie była wyższa, często wynegocjowałem upust w związku z brakiem prowizji allegro.

Takie aukcje to ominięcie regulaminu allegro odnośnie reklamy w aukcjach.
                      Dzwoniłem . Cena nie jest wyższa , ale brak F.VAT.

Komentarz

• tomalxx
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 216

Zamieszczone przez Kenso
                        a kojarzycie tipa Kristopheros z Poznania?
                        Kupiłem niedawno u niego sprzęt. Trochę się bałem, bo nie znałem gościa, więc poprosiłem o przesyłkę za pobraniem.
                        Wszystko pierwsza klasa: sprzęt igła, nie śmigany; gwarancja z niemieckim dowodem zakupu.

Komentarz

• LukasS
                          Bywalec
                          • 2004
                          • 217

Widac pan medfoto bedzie mial u mnie pare zamowien, polecacie go a sprzet ma w dobrych cenach, a mnie czeka wymiana (prawdp 5d lub 1dMkIII i 16-35 2.8L II).

Na 100% daje paragon / fakture z niemieckiego sklepu/hurtownii, aby nie bylo problemow z gwarancja?
                          10D + Stuff

Komentarz

• czajna
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 401

Zamieszczone przez LukasS
                            Na 100% daje paragon / fakture z niemieckiego sklepu/hurtownii, aby nie bylo problemow z gwarancja?
                            Ja na 70-200/4 taki właśnie niemiecki paragon dostałem...

Komentarz

• yogi-bear
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 366

Może ktoś polecić sprzedawcę 5D z FV? Oczywiście pierwsze kryterium wyboru to cena

Komentarz

• LFB
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 372

To ktoś jeszcze kupuje stare 5D kiedy nowy 1D MkIII wyszedł ??
                                http://www.tomasz-studio.pl

Komentarz

Pracuję...