X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gonzo44
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1304

firmy może i różne ale niesmak pozostał :P
    Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• APP
      Uzależniony
      • 2006
      • 664

@ Arct-77-uruS

Na Twoje pytania odpowiedzą Ci bez problemu w UOKiK. Jeśli nie chce Ci się wychodzić z domu/biura... wejdź na ich stronę, jest tam numer infolinii konsumenckiej - dzwonisz, zadajesz odpowiednie pytania i wszystko wiesz (co jest jak kwalifikowane, kto do czego i w jakim okresie jest zobowiązany lub do czego ma prawo, ew. kto i gdzie ma prawo/jest zobowiązany to określić itd itp).

Chyba, że sprzęt był na firmę, wtedy to masz przchlapane, ale to już osobny temat.
      Ostatnio edytowany przez APP; 5125.

Komentarz

• pikus73

Zamieszczone przez lukep
        W!

Nawet nie znam firmy Apollo. Nie jestem rowniez prezesem zadnej firmy, chociaz prowadze dzialalnosc gospodarcza jednoosobowa. Nie zajmuje sie rowniez handlem, choc pracuje takze dla firmy, ktora handlem sie zajmuje i mam nadzieje ze ludzie z handlowego beda mieli znikomy kontakt z takimi klientami jak maly Chinczyk. Na szczescie, jestem przekonany, ze zarowno towary jak i uslugi sa poza dostepnoscia portfela wyzej wymienionego. Samochodziki, idz prosze i je zareklamuj.
        Witam,

Nie bądź taki Eastwood i nie pij więcej jak piszesz "Alkohol szkodzi zdrowiu" ..... i nie przypalaj bo od tego mózg się skurcza ;-)

Pozdrawiam

Komentarz

• Arct-77-uruS

O dziwo otrzymalem dwa dni temu naprawiony aparat.
          Ponoc wymienili obiektyw?

Najwazniejsze to sie nie poddawac, bo od samego poczatku chcieli mnie naciagnac na naprawe pogwarancyjna.

Pozdrawiam!
          Ostatnio edytowany przez Gość; 8925.

Komentarz

• pikus73

Zamieszczone przez Arct-77-uruS
            O dziwo otrzymalem dwa dni temu naprawiony aparat.
            Ponoc wymienili obiektyw?

Najwazniejsze to sie nie poddawac, bo od samego poczatku chcieli mnie naciagnac na naprawe pogwarancyjna.

Pozdrawiam!
            Witam,

Jestem z Tobą :razz: Tylko nie poddawaj się :razz: a także nie dawaj robić w konia cwaniaczkowatym indywiduom :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

• canis_lupus
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1252

pazurek: Apollo sp. z o.o. tez mają strasznie do D*** serwis. Można oddać uwalony dysk (miesięczny dysk z badami) i czekać na niego 2 miesiące, w przypadku jak towar już w sklepie nie istnieje to na wymianę proponują inny oczywiście gorszy a jak mi to nie pasuje to kasę udaje się wyrwać po wielkich awanturach i po przyjściu z wydrukowaną ustawą o sprzedaży konsumenckiej, wymagają oryginalnego opakowania produktu co jest niezgodne z prawem (ww ustawa). Tak więc Apollo jakby się nie nazywało serwis ma dupiany.
              "I love You Cię" Różyczko...
              Galeria ,
              Druga galeria,

Komentarz

• pazurek
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1294

No to wlasnie o tym mowie, ludzie w tym watku nadaja na serwis apollo electronics podpierajac sie najprawdopodobniej opiniami z internetu na temat serwisu apollo sp. z o.o.
                http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• canis_lupus
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 1252

Czy mi się wydaje czy Ty tam pracujesz? Bo coś mi świta... I ti chyba nawet w serwisie.
                  "I love You Cię" Różyczko...
                  Galeria ,
                  Druga galeria,

Komentarz

• pazurek
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1294

Nie w serwisie
                    http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• rafla
                      • 2007
                      • 14

Zamieszczone przez canis_lupus
                      pazurek: Apollo sp. z o.o. tez mają strasznie do D*** serwis.
                      Maja swoj urok. Jestem ich stalym klientem, nie mam zadnych problemow z serwisem, ale to pewnie z racji ilosci sprzetu jaki u nich biore.

Komentarz

Pracuję...