X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pazurek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1294

A nie mozesz po prostu zebrac 120 wizytowek i wyslac plytek poczta? Przeciez goscie i tak pierwszego beda leczyc kaca a nie ogladac zdjecia. A Tobie sie od razu powiekszy lista potencjalnych klientow z pelnymi namiarami na nich.
    http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez marekb
      A z drugiej strony jak wypalić 120płytek powiedzmy w ciągu 2-3godzin i to jeszcze w Sylwka...??
      U mnie laptop smazy juz przygotowane foldery na CD (nie DVD) w 3-4 minuty to daje (przy sprawnych rekach przy przekladaniu) ~15 plyt na godzine... 120 plyt w 2-3 godziny to musialbys miec 4 zrodla nagrywania co najmniej. Wg mnie bardzo trudne do wykonania i powinno zwiekszyc koszta uslugi albo rozwiazac to inaczej (np wypalic tylko tym najwazniejszym gosciom a reszcie dostarczyc pozniej).

Komentarz

• marekb
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2273

też myślałem że spokojniej bedzie nawet pocztą i tylko tym na poczekaniu co nie chcą by się żonka dowiedziała co Pan Poseł robił w sylwestra ...

Komentarz

• pazurek
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1294

To tam taka "elyta" bedzie a 2500 nie sa w stanie zaplacic?
          http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• marekb
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2273

w stanie napewno są tylko pewnie nie chcą, zobaczymy co bedzie...??

Komentarz

• Don_Pedro_123
              Bywalec
              • 2007
              • 161

Zamieszczone przez marekb
              towersivy, no w sumie tak myślałem, że po dychu od 15x 21 ale zastanawiałem sie nad tym czy na żywca nie wziąć drukarki i od razu, powiedzmy po 24-tej rąbać, goście rozbawieni bardziej chojni tylko koszty wydruku wysokie...
              Format 10 x 15 załatwisz na termosublimacyjnej, więc koszt około 1,20/szt. Gorzej z większym formatem...
              ---------------
              Don_Pedro_123
              ---------------

Komentarz

Pracuję...