X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janmar
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3468

[Quote]A tu nie! Sugerujesz jednak, że EF 75-300 nie jest telecentryczny?[Quote]

Wkładasz mi w usta słowa ktorych nie wypowiedziałem Nie sugeruję tylko twierdzę że: niektore obiektywy akceptowalne na analogu żle wypadaja w fotografii cyfrowej.Twierdzę tak bo przechodzac z analogu na cyfrę zmuszony bylem do zmian w swojej szklarni.Jezeli chodzi o przyczyny takiego stanu rzeczy to jest ich kilka:tak obiektywne jak i subiektywne.Pozdrawiam:-)
    Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• michalab
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1580

Zamieszczone przez janmar

Wkładasz mi w usta słowa ktorych nie wypowiedziałem
      Vitez napisał, że słabe zachowanie tych obiektywów na cyfrze ma coś wpsólnego z telecentrycznością, a Ty potwierdziłeś stwierdzenie Viteza. Dobra, nie ważne.
      Zapraszam

Komentarz

• janmar
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 3468

Zamieszczone przez michalab
        Vitez napisał, że słabe zachowanie tych obiektywów na cyfrze ma coś wpsólnego z telecentrycznością, a Ty potwierdziłeś stwierdzenie Viteza. Dobra, nie ważne.
        Oczywiscie że drobiazg ,tylko zastanawiałem się gdzie znalazłeś moje słowa o "telecentryczności 75-300?" bo mnie To po prostu zaskoczyło. Ale nie ma sprawy mnie sie czasem też cos pozajączkuje w ferworze forumowej dyskusji.Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...