X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Fotos
    Początki nałogu
    • 2005
    • 406

>>a może już go nie ma?

Jest, to jest punkt odbiorow osobistych sklepu abfoto.
    Sklep ten slynie z tego, ze jako oficjalny dystrybutor Canona (MJFoto, a moze juz nie ???) przewaznie nie posiada w sprzedazy nawet takich oczywistosci jak 50/1.4

Komentarz

• yggdrassill
      Bywalec
      • 2005
      • 240

Zamieszczone przez Fotos
      >>a może już go nie ma?

Jest, to jest punkt odbiorow osobistych sklepu abfoto.
      Sklep ten slynie z tego, ze jako oficjalny dystrybutor Canona (MJFoto, a moze juz nie ???) przewaznie nie posiada w sprzedazy nawet takich oczywistosci jak 50/1.4
      no tak zle to nie jest kupilem tam od reki 50/1,4 ale faktem jest ze jak kupuje sie na miejscu to cena jest o kilkaset zl wyzsza niz kupujac przez ABFoto

Komentarz

• Fotos
        Początki nałogu
        • 2005
        • 406

>>na miejscu to cena jest o kilkaset zl wyzsza niz kupujac >>przez ABFoto

To zalezy do ktorego sklepu przychodzisz :-) To sa dwa sklepy w jednym. Z tym "od reki" to raczej slabo, choc zdarzaja sie oczywiscie wyjatki.

Komentarz

• yggdrassill
          Bywalec
          • 2005
          • 240

Zamieszczone przez Fotos
          >>na miejscu to cena jest o kilkaset zl wyzsza niz kupujac >>przez ABFoto

To zalezy do ktorego sklepu przychodzisz :-) To sa dwa sklepy w jednym. Z tym "od reki" to raczej slabo, choc zdarzaja sie oczywiscie wyjatki.
          byłem tam raz wiec trudno nazwac to chodzeniem

Komentarz

• Quadrifoglio
            Początki nałogu
            • 2006
            • 364

Tak sobie czytam co piszecie o tych sklepach w Wwie ... trochę miałem z nimi styczności i wynika z tego że:

Jeśli w stolicy 40 milionowego kraju nie ma sklepu Canona

a) nie opłaca się działać "normalnie" bo lepiej zarabia się robiąc to bedąc "dziwnymi tipem"

b) rynek wykończy każdego kto chce działać normalnie

c) Canon Polska nie interesuje sprzedaż sprzętu fotograficznego w Polsce

d) Rynek opanowała sitwa /klika / mafia

Która z w/w jest prawidłowa w kontekście tego, że Nikona i Sony można dostać prawie wszędzie ? Osobiście myślę, że ryba popsuła się od głowy i stawiam na odpowiedz "c"

Niedługo już Canon będzie trzeciąrzędną firmą. Sony zje go na śniadanie, w Polsce na pewno.
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            Tak sobie czytam co piszecie o tych sklepach w Wwie ... trochę miałem z nimi styczności i wynika z tego że:

Jeśli w stolicy 40 milionowego kraju nie ma sklepu Canona

a) nie opłaca się działać "normalnie" bo lepiej zarabia się robiąc to bedąc "dziwnymi tipem"

b) rynek wykończy każdego kto chce działać normalnie

c) Canon Polska nie interesuje sprzedaż sprzętu fotograficznego w Polsce

d) Rynek opanowała sitwa /klika / mafia

Która z w/w jest prawidłowa w kontekście tego, że Nikona i Sony można dostać prawie wszędzie ? Osobiście myślę, że ryba popsuła się od głowy i stawiam na odpowiedz "c"

Niedługo już Canon będzie trzeciorzędną firmą. Sony zje go na śniadanie, w Polsce na pewno.
            Ostatnio edytowany przez Quadrifoglio; 5625. Powód: Automerged Doublepost
            http://praca-magisterska.info
            http://alfetta.pl

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez Quadrifoglio

Byłem na kilku konferencjach Canona, zadawałem pytania, inni zadawali pytania. Były próby zwrócenia uwagi Canon Polska na nasze forum.

Na podstawie tego co widziałem, słyszałem, czytałem mogę stwierdzić że zdecydowanie odpowiedź C jest prawidłowa.

Komentarz

• Fotos
                Początki nałogu
                • 2005
                • 406

>>zdecydowanie odpowiedź C jest prawidłowa

W nagrode od Canon Polska Vitez dostaje darmowa wizyte na Zytniej :-)
                Nie wiem czy tak Sony zje Canona. To w dzialaniu podobne firmy.

Komentarz

• rjr

Zamieszczone przez Riccardo
                  Najwyższym modelem Canona jest 50 D, sprzęt typowo "profesjonalny"

Komentarz

Pracuję...