X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bodzio_snap

Kodak DCS 520

Witam mam pytanie, czy wiecie ile taki aparat jest wart Canon Eos 1n DCS 520?? może wiecie kto chce taki aparat kupić??
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez bodzio_snap
    Witam mam pytanie, czy wiecie ile taki aparat jest wart Canon Eos 1n DCS 520?? może wiecie kto chce taki aparat kupić??

Kodak DCS 520 , z mocowaniem Canon EF, bazujący na analogowym body Canon EOS 1n.
    Zaprezentowany 9 lat temu - luty 1999 , 2 Megapiksele, crop 1.6x, sprzedawany również jako Canon D2000, kosztował wtedy ok 100 000 zł (~25000 $).
    Obecnie jest wart... ok 100zł ?

Komentarz

• Propi
      Początki nałogu
      • 2005
      • 329

100zł, no drogi Vitezie... Wydaje mi się, że w przypadku DCS520 nie ma co liczyć na szarego klienta (czyt. kolesia, który kupi takie lustro bo jest najtańsze a on potrzebuje lustrzanki). To jest rzecz wyłącznie dla kolekcjonerów i ludzi, którzy znają się na rzeczy i wiedzą, jaka jest historyczna wartość tego sprzętu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi DCSa do korzystania. Jeśli jest w dobrym stanie, znajdzie swojego amatora. Jeśli nie... cóż, teraz nawet EOSy 1D słabo stoją, a co dopiero taki dziad
      www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Propi
        100zł, no drogi Vitezie
        Napisałem ile jest wart... tak szczerze .
        Jeśli znajdzie się muzeum/kolekcjoner to może uda się wcisnąć za więcej.
        Wystawiłbym na ebayu od 1$ i obserwował...

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18766

Zamieszczone przez Vitez
          (.....)
          Jeśli znajdzie się muzeum/kolekcjoner to może uda się wcisnąć za więcej.
          (...)
          Ja jakoś się do niego nie palę nawet za stówkę .
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• Iwan
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 23

Zamieszczone przez Kolekcjoner
            Ja jakoś się do niego nie palę nawet za stówkę .
            No a ja sprawnego i w miarę dobrym stanie, to za stówkę chętnie... ^.^

Komentarz

• matmak
              Coś już napisał
              • 2007
              • 90

Za stówkę nie ma, jest za dziesięć stówek w "niemal idealnym" stanie http://www.allegro.pl/item335101364_...k_dcs520c.html
              :razz:

Komentarz

• Yenox
                Początki nałogu
                • 2007
                • 291

Ja też bym się zainteresował jeśli za stówkę;]
                Pozdrawiam,
                Michał

Komentarz

• rene
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 283

Zamieszczone przez matmak
                  Za stówkę nie ma, jest za dziesięć stówek w "niemal idealnym" stanie http://www.allegro.pl/item335101364_...k_dcs520c.html
                  Na opakowaniu powinno być napisane "zabrania się wykonywania tańca breakdance podczas robienia zdjęć"

W dobrym stanie, kompletnym, dałbym ~300 PLN

Komentarz

Pracuję...