X
 
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paweleverest
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1138

    #1

    www.theimagingworld.com - polecacie ??

    Witam

    Czy kupowała ktoś z Was w sklepie www.theimagingworld.com i ma jakieś doświadczenia w szczególności niemiłe . Sklep jest wymieniany jako zaufane źródło sprzętu na www.the-digital-picture.com i ma dość atrakcyjne ceny. Jak do tej pory zawsze kupowałem w B&H i nie wiem czy warto ryzykować.
  • towersivy
    Uzależniony
    • 2005
    • 992

    #2
    Zamówiłem tam kilka drobiazgów 24 kwietnia, paka powinna byc lada moment w PL, zdam raport jak juz dojdzie

    Komentarz

    • rsuhy
      Coś już napisał
      • 2007
      • 70

      #3
      w ostatnie wakacje brałem u niego cały sprzęt
      ale miałem ta okazje i byłem u niego osobiście
      właścicielem sklepu jest oczywiście żydek
      ale wydaje sie na uczciwego
      koleś ma (miał) najniższe ceny w całym NY bo jest dilerem Canona Nikona i pentaxa chyba
      tak wiec towar praktycznie z pierwszej reki a nie jeszcze przez jakieś hurtownie czy co tam
      natomiast nie wiem jak jest z przesyłką

      Komentarz

      • towersivy
        Uzależniony
        • 2005
        • 992

        #4
        Paczka juz jest, tylko przyszła na troche nieaktualne dane z paypal, dzisiaj ja sobie odebrałem, jestem bardzo zdziwniony ze nie zapłaciłem zadnego cła/vatu, na przesyłce było napisane fotography equipment, price 149$, oczywiscie paczka była warta ciute wiecej. Z towarem wszystko oki, wiec jak najbardziej moge polecic.

        Pzdr.

        Komentarz

        Pracuję...