X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ErnestPierwszy
    Uzależniony
    • 2006
    • 734

24-70 ceny spadają?

Witam.
    Przymierzam się do tego szkła, bo nic innego uniwersalnego nie ma. Ostatnio ceny jakoś spadają, mimo że dolar drożeje Cena 3559 zł z fakturą VAT w sklepie z gwarancją CP wydaj się być dobra.
    Są jakiś pogłoski o nowej wersji? Coś tam było o wersji z IS, ale nic się nie pojawiło.
  • ryszard_ochódzki
    Początki nałogu
    • 2007
    • 255

U TIPa po cash backu wychodziło nawet 3200 . Najlepszą ofertą jaką mi jeden z forumowiczów buchnął sprzed nosa było 2700 za używane szkło.

Z tymi cenami to jeszcze bym poczekał. Niech się ustabilizuje na rynku globalnym i wtedy będzie można coś powiedzieć.
    Mordo Ty moja !

Komentarz

• ErnestPierwszy
      Uzależniony
      • 2006
      • 734

Zamieszczone przez ryszard_ochódzki
      U TIPa po cash backu wychodziło nawet 3200 . Najlepszą ofertą jaką mi jeden z forumowiczów buchnął sprzed nosa było 2700 za używane szkło.
      Na fakturę? Teraz netto wychodzi już 2917 zł a jak odejmę podatek dochodowy to jeszcze mniej

Komentarz

• Gregolius
        Początki nałogu
        • 2008
        • 271

Powiem tak jeśli będziesz czekał i się długo zastanawiał to będziesz miał za dużo ale. Myślę że cena na fakturke jest zadowalająca a obiektyw świetny.Moja decyzja była szybka i zakupiłem go bez czekania na IS.Bo to czekanie na nowości Canona ostatnio źle wychodzi.
        CANON aik

Komentarz

Pracuję...