X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jinks
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2178

Klsyczny album foto - format landscape

Witam,

czy ktoś wie gdzie mozna kupić klasyczny album foto w formacie landcsape, czyli prostokątny o jednym boku wyraźnie dłuższym. Szukam już od jakiegoś czasu i jak do tej pory spotykam się jedynie z kwadratowymi.
    Może gdzieś wykonują takie albumy na zamówienie?

będę wdzięczny za wszelki źródła i linki.
    pozdrawiam.
    Miłego dnia
    moja www
  • Termos
    Coś już napisał
    • 2005
    • 61

Może być?

Natomiast w Fotto maja 36x26.
    Ostatnio edytowany przez Termos; 2274.
    5D

Komentarz

• RobertS
      Dopiero zaczyna
      • 2004
      • 42

Zamieszczone przez jinks
      Witam,

czy ktoś wie gdzie mozna kupić klasyczny album foto w formacie landcsape, czyli prostokątny o jednym boku wyraźnie dłuższym. Szukam już od jakiegoś czasu i jak do tej pory spotykam się jedynie z kwadratowymi.
      Może gdzieś wykonują takie albumy na zamówienie?

będę wdzięczny za wszelki źródła i linki.
      pozdrawiam.
      Ja robię tu: http://www.albumy.vivalitera.pl/index.html
      Zrobią Ci wymiar jaki sobie życzysz. Do tego mają do wyboru kilkadziesiąt rodzajów okładek, kolorów kart
      kilka rodzajów przekładek pergaminowych (można zamówić bez) i zamówić napis lub logo na albumie.
      40d z gripem, 17-55 2,8 IS, 85 1,8 70-200 4,0L IS, 300d z gripem, 18-55, 50 1.8 II, 28-135 IS USM, 420 EX

Komentarz

• sluzalekmichal
        Bywalec
        • 2008
        • 115

A ja polecam ofertę firmy Walther, naprawdę porządna sprawa - żadna chińszczyzna.
        Dystrybutorem tych albumów jest firma FotoKwiatek.

Pozdrawiam
        M.S.

Komentarz

• jinks
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2178

Zamieszczone przez Termos
          Formaty w porządku. Niestety to fotoksiążki a szukam albumu klasycznego - takiego do którego się wkleja zdjęcia.

Zamieszczone przez RobertS
          Ja robię tu: http://www.albumy.vivalitera.pl/index.html
          Zrobią Ci wymiar jaki sobie życzysz. Do tego mają do wyboru kilkadziesiąt rodzajów okładek, kolorów kart
          kilka rodzajów przekładek pergaminowych (można zamówić bez) i zamówić napis lub logo na albumie.
          Możliwe, że to jest to czego szukam

Zamieszczone przez sluzalekmichal
          A ja polecam ofertę firmy Walther, naprawdę porządna sprawa - żadna chińszczyzna.
          Dystrybutorem tych albumów jest firma FotoKwiatek.

Pozdrawiam
          M.S.
          Wiem, że albumy firmy Walther są porządne. Nie znalazłem jednak w ich ofercie formatu jaki mnie interesuje.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. Spróbuje w firmie poleconej przez RobertS. Jak się nie uda szukam dalej...

W sumie to trochę dziwne, że nie robią prostokątnych albumów. Wszystkie stare albumy rodziców, rodziny i przyjaciół są właśnie w takim formacie. Teraz kwadraty...chyba wiekszość fotografujących przeszła na średni format
          Miłego dnia
          moja www

Komentarz

• Termos
            Coś już napisał
            • 2005
            • 61

Zamieszczone przez jinks
            Formaty w porządku. Niestety to fotoksiążki a szukam albumu klasycznego - takiego do którego się wkleja zdjęcia.
            Umknęło mi słowo 'klasyczny'...
            Może kiedyś ci się przydadzą te adresy...
            Pozdrawiam
            5D

Komentarz

Pracuję...