X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • smocza_jama

Mam mieć w tym tygodniu 50mm 1.4 po starej cenie. Zobaczymy jak to wypadnie w praktyce. A może 50mm za prawie 2tyś będzie miał lepszy AF?

Komentarz

• sirgerwazy
      Początki nałogu
      • 2008
      • 314

ja również dzisiaj kupiłem sigme jeszcze po starej cenie 30 1.4
      Mam nadzieje ze nie będę żałować tego zakupu bo zrezygnowałem z c28/1.8.
      Pierwsze wrażenia - na plus sigmy... no ale pożyjemy...zobaczymy
      Pkt 8 regulaminu forum
      plutophoto.blogspot.com

Komentarz

• axk
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2027

Zamieszczone przez MMM
        Hi hi, nie ma to jak postraszyć wcześniej klientów podwyżką a teraz łaskawie zrobić "promocję" do końca miesiąca
        Odnoszę podobne wrażenie. Z jednej strony udział w rozmowach na temat cen oraz dostępności sprzętu, z drugiej zaś dyskretne próby pozyskania klientów. Nie piszę tego z zawiści, żalu czy też złośliwości, po prostu czytając ten (i nie tylko ten) wątek, odnoszę takie a nie inne wrażenie.
        Ostatnio edytowany przez axk; 16601.
        EOS + Speedlite

Komentarz

• pjakusz
          Początki nałogu
          • 2006
          • 269

Zamieszczone przez foto-net
          Zgodnie z waszym regulaminem:
          "Wszelkie informacje o produktach umieszczone na stronie www.euro.com.pl, w szczególności opisy, parametry techniczne i użytkowe, ceny stanowią zaproszenie do zawarcia umowy w rozumieniu art. 71 k.c., zgodnie z warunkami Regulaminu."

Odpowiedziałem na zaproszenie a wy potwierdziliście przyjęcie zaproszenia. Jest więc umowa.

A ja mam takie pytanie: jak to wygląda u Was? Bo cały czas macie stare ceny na obiektywy, których nie macie na stanie. Na przykład Canon EF 15 mm f/2.8 Fisheye za 2089, Canon EF 28 mm f/1.8 USM za 1399. Po złożeniu zamówienia odrzucacie takie oferty czy realizujecie je tak długo, aż ceny spadną do poziomu, w którym opłaci się Wam go zamówić po cenie jak na stronie www?

Komentarz

• foto-net
            Zablokowany
            • 2007
            • 182

Zamieszczone przez pjakusz
            A ja mam takie pytanie: jak to wygląda u Was? Bo cały czas macie stare ceny na obiektywy, których nie macie na stanie. Na przykład Canon EF 15 mm f/2.8 Fisheye za 2089, Canon EF 28 mm f/1.8 USM za 1399. Po złożeniu zamówienia odrzucacie takie oferty czy realizujecie je tak długo, aż ceny spadną do poziomu, w którym opłaci się Wam go zamówić po cenie jak na stronie www?
            Istotnie mamy stare ceny bo na rynku nie ma towaru i nie wiadomo kiedy i w jakich cenach się pojawi. Dlatego na głównej stronie mamy ku temu stosowny zapis. Wszystkie praktycznie sklepy maja jeszcze stare ceny i nie mają towaru.

Komentarz

• adi760303
              Początki nałogu
              • 2008
              • 317

Istotnie mamy stare ceny bo na rynku nie ma towaru i nie wiadomo kiedy i w jakich cenach się pojawi. Dlatego na głównej stronie mamy ku temu stosowny zapis. Wszystkie praktycznie sklepy maja jeszcze stare ceny i nie mają towaru.
              Sklep bez towaru to nie sklep.

Komentarz

• YaneC
                Początki nałogu
                • 2009
                • 367

Wszystkie praktycznie sklepy maja jeszcze stare ceny i nie mają towaru.
                To już nie mamy "wirtualnych" sklepów tylko "NORMALNE" (internetowe) ale z wirtualnym towarem
                BYKOM STOP

Komentarz

• TomekGda
                  • 2008
                  • 12

Wczoraj odebrałem sigmę 30/1.4 ze sklepu foto-net. Dostałem ją po starej cenie zgodnie ze złożonym zamówieniem pomimo, że obowiązuje już nowy cennik. Sklep zachował się bardzo uczciwie. To mój kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam!
                  5D, 24-105, 50/1.8

Komentarz

Pracuję...