X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rumcajspatrzy

Sklepy on-line i stacjonarne, z Nowego Jorku?

Tak jak w temacie - znacie może sprawdzone(a przynajmniej wyglądające pewnie) sklepy w Nowym Jorku? Mam akurat możliwość przewiezienia jakiegoś sprzętu przez znajomego, a chcę wcześniej sprawdzić ceny, czy w ogóle warto mu zawracać głowę.
    Ewentualnie - jakieś pewne sklepy ze Stanów w ogóle, w celu sprawdzenia ceny?
    (proszę nie odsyłać mnie do ebaya i google )
  • Dzygit-Dublin
    Uzależniony
    • 2005
    • 754

Sie ma

znam tylko jeden , tu pare osob jezdzi na zakupy czasem to ci powiedzą więcej .

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Zamieszczone przez rumcajspatrzy
      Tak jak w temacie - znacie może sprawdzone(a przynajmniej wyglądające pewnie) sklepy w Nowym Jorku? Mam akurat możliwość przewiezienia jakiegoś sprzętu przez znajomego, a chcę wcześniej sprawdzić ceny, czy w ogóle warto mu zawracać głowę.
      Ewentualnie - jakieś pewne sklepy ze Stanów w ogóle, w celu sprawdzenia ceny?
      (proszę nie odsyłać mnie do ebaya i google )
      Odsyłam do ebaya i google bo pytanie jest skandaliczne - w NYC jest masa renomowanych sklepów o których jest tony w sieci. Nawet na forum było o tym wielokrotnie.
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• rumcajspatrzy

Nie chciałem brnąć w te tony.
        Dzygit-dzięki!

Komentarz

• Perkoz
          • 2009
          • 9

W NY jest masę sklepów ze sprzętem foto, natomiast jeśli miałbym Tobie coś proponować to B&H Photo Video lub Adorama ze wskazaniem na tę pierwszy sklep.Ceny takie jakie są na stronie www obowiązują rownież w realnym sklepie.Ponieważ sklepy te należą do Żydów w piątki są otwarte do południa, w sobotę zamknięte, natomiast są otwarte w niedzielę.Najlepiej to sprawdzić na ich stronie ponieważ czasmi jest tak, że i siedem dni są zamknięte,kupując w sklepie można poprosić o sprzedawcę mówiącym po polsku bo i tacy tam pracują.

Komentarz

Pracuję...