X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • malutki_21

Lampa do PowerShot SX10IS

Szukam jakiejś dobrej a nie drogiej lampy do tego modelu aparatu (jak w tytule). Chodzi mi o coś co poprawi jakość zdjęć np. na imprezach. niestety cena jest ograniczona do 500zł ale mam nadzieje ze za tą kwotę też coś dobrego sie znajdzie
  • levybike
    Bywalec
    • 2007
    • 144

Zamieszczone przez malutki_21
    Chodzi mi o coś co poprawi jakość zdjęć np. na imprezach.
    Lampa nie poprawi ci jakości zdjęć, decyduje o tym głównie obiektyw i matryca. Do 500zł najrozsądniejszym wyborem jest 380ex/420ex.
    Aparat firmy Kanion

Komentarz

• ArekLodzPl
      Początki nałogu
      • 2008
      • 346

Widzę że Cię bardzo męczy temat robienia jakichkolwiek zdjęć na imprezach tym aparatem - powtarzam CI ZAPOMNIJ chyba że chcesz by ktoś komu robisz zdjęcia powiesił Cię potem za jaja. W SX10 to nawet lampa 580EX II na niewiele się zda a kosztuje tyle co Twój aparat - zainwestuj sobie kase w lepszy sprzęt, bo tym możesz pstrykać co najwyżej u cioci na imieninach

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez ArekLodzPl
        Widzę że Cię bardzo męczy temat robienia jakichkolwiek zdjęć na imprezach tym aparatem - powtarzam CI ZAPOMNIJ chyba że chcesz by ktoś komu robisz zdjęcia powiesił Cię potem za jaja. W SX10 to nawet lampa 580EX II na niewiele się zda a kosztuje tyle co Twój aparat - zainwestuj sobie kase w lepszy sprzęt, bo tym możesz pstrykać co najwyżej u cioci na imieninach
        I to - zarówno w tym wątku jak i poprzednim - są szczere rady a nie złośliwości jak może Ci się wydawać...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• levybike
          Bywalec
          • 2007
          • 144

malutki_21 jeśli są to zdjęcia tylko do twojego albumu to śmiało możesz "nabierać" doświadczenia, ale jeśli chodzi nawet o poprawnie zrobione zdjęcia, to niestety, ale tym sprzętem nie masz żadnej szansy:neutral:.
          Aparat firmy Kanion

Komentarz

• malutki_21

dobra dzięki panowie za rade, temat uważam za zamknięty, pozdrawiam ;-)

Komentarz

Pracuję...