X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • korneliawoj

Duże zakupy

Wybieram się na zakupy Canona: EOS 1D Mark III, dwie L-ki- 16-35 i 70-200 f4, rybie oko, 50mm, 580EXII. W sumie chodzi o sporą kwotę i chce jak najlepiej wyjść na tych zakupach. Gdzie polecacie je zrobić, gdzie będzie najtaniej i najbezpieczniej:rolleyes: (zakupy na firmę, muszą być w Polsce i na fakturę). Z góry dziękuję za pomoc
  • alloqba
    Dopiero zaczyna
    • 2009
    • 46

Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.

Niezły zestaw swoją drogą

Komentarz

• qb4hkm
      Bywalec
      • 2007
      • 239

uderzaj do Towersa - nick towersivy... z tym że najlepiej to telefonicznie z nim się kontaktować... jeśli chcesz, to podeślę Ci nr. na PW...
      Ja bardzo zadowolony jestem z jego usług... może nie zawsze jest najtaniej(ale często tak jest), ale taniej niż na allegro i pewnie, że nie będzie jakichś dzikich jazd...

Komentarz

• MM-architekci
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2227

Zamieszczone przez alloqba
        Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.

Niezły zestaw swoją drogą
        Swietna taktyka , przy mniej wiecej 5-6 sklepie z kolejki beda w stanie zalatwic towar za taka cene jak z Ceneo ... proponowal bym jednak podzwonic niz tracic pieniadze na paliwo
        no comment...

Komentarz

Pracuję...