X
-
Tagi: Brak
-
Włosi coś kombinują. 'Moi" chińscy dostawcy nie wysyłają do Włoch, a do Polski bez problemu.6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę. -
Nie wysyłają, bo poczta włoska działa gorzej niż polska. Za dużo paczek nie dochodzi.
Ogólnie to chyba we Włoszech wszystko jest jeszcze bardziej popsute niż w Polsce.Komentarz
-
to uważasz za dobrą*ofertę ? w polsce można kupić*za 4400. więc 700zł to nic dziwnego względem Polski.5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/Komentarz
-
Czy 100-150zł różnicy w cenie jest dla Ciebie okazją? Bo dla mnie nie. Było by, ale jakby nowy lens kosztował powiedzmy 1000zł z przesyłką.
Kupienie nowego 10-22mm (z osłoną i skarpetą) za ok 1900zł albo używkę 85/1.8 za ok 800zł to jest okazja, ale tego już nie powtórzę bo Yen daje popalić innym walutom
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
Nie wiem, nie kupowalem nic z osłoną czy skarpetą. Logika wskazuje na to że majac dwa takie same towary w rożnych cenach, wybrać tańszy. Pytanie tylko czy nie ma żadnego haka w takiej aukcji angielskiej w porównaniu z tym co mozna kupic na alledrogo.Czy 100-150zł różnicy w cenie jest dla Ciebie okazją? Bo dla mnie nie. Było by, ale jakby nowy lens kosztował powiedzmy 1000zł z przesyłką.
Kupienie nowego 10-22mm (z osłoną i skarpetą) za ok 1900zł albo używkę 85/1.8 za ok 800zł to jest okazja, ale tego już nie powtórzę bo Yen daje popalić innym walutom
Mniej sprzętu, więcej talentu.Komentarz
-
Właśnie problem może być w Przysłowiowym "haku". Ostatnio przymierzałem się do większych zakupów w UK. Znalazłem sklep internetowy, który był tańszy (od np. Jessops'a) o 20 -30%. Sprawdziłem ten sklep i okazało się, że jego adres to zwykła skrytka pocztowa
Kiedy już znalazłem opinie o tym sklepie (co było dosyć trudne) okazało się, że na ok 10 opinii tylko 1 jedna jest pozytywna (sic!) Mój kumpel kupił w takim "okazyjnym" sklepie laptopa. Gdy miał z nim problem odesłał go w ramach gwarancji. Czekał na odpowiedz ok 2 m-cy. A gdy już się doczekał to napisali mu, że laptop jest połamany - i takiego im przesłał. Kontaktował się w tej sprawie z prawnikiem, ale dochodzenie swoich praw w wypadku takich "okazyjnych" sklepów i ofert przypomina walkę z wiatrakami
Osobiście wolę zapłacić tyle ile chcą 100%-owo pewne sklepy niż zaoszczędzić nawet 30% w jakimś nie pewnym sklepie internetowym - bo może się okazać, że stracę całą kasę lub zostanę z bublem.
POMYSŁY W GŁOWIE I KILKA ZABAWEK DO ICH REALIZACJIKomentarz
-
Za mała różnica cenowa by na to iść, musisz doliczyć jeszcze przesyłkę międzynarodową, a tu masz w PL.FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
-
Tutaj wychodzi ponizej 1400 zł z przesyłką i jest gwarancja roczna canona. Niby pozytywy koles ma ale ile sa warte to nie wiem.Mniej sprzętu, więcej talentu.Komentarz
-
Za tyle można u nas dorwać prawie nówkę na gwarancji,dla 200zł nie ma sensu się bawić w przelewy,przesyłki itp nie mówiąc już o tym że kupujesz w ciemno i nie wiadomo czy dostaniesz ostrą sztukę.
Btw;Ten opis tej aukcji mnie rozwalił:
"CANON EF 85MM f/1.8L USM ZOOM LENS"
Żenada,ciekawe co za koleś to przygotowywał.30D + 17-40+ Plástico Fantástico
Komentarz
-
-
-
-
To schlej sie za te 150 zl tylko potem nie placz na forum, ze dostales bubla. Jestem zdecydowanie po stronei tych co mowia, ze 100-200 zl to roznica nie warta zachodu, biorac pod uwage ryzyko.
Ryzyko tutaj jest odwrotnie proporcjonalne do zysku.7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|Komentarz
Komentarz