Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tplewa
    Bywalec
    • 2009
    • 135

Grip do 5D mark II (Podróbka)

Na początku witam wszystkich na forum jako że jest to mój pierwszy post.

Mam pytanie czy ktoś używa może jakiejś podróbki dostępnej na Allegro itp. ?

Wdzięczny będę za opinie jakiej ma firmy, jak się sprawuje (wygoda, solidność wykonania itp.).
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

Zamieszczone przez tplewa
    Na początku witam wszystkich na forum jako że jest to mój pierwszy post.

Mam pytanie czy ktoś używa może jakiejś podróbki dostępnej na Allegro itp. ?

Wdzięczny będę za opinie jakiej ma firmy, jak się sprawuje (wygoda, solidność wykonania itp.).
    skoro już do nas zawitałeś to z łaski swojej zapoznaj się z regulaminem forum, który mówi że zanim założy się kolejny wątek trzeba sprawdzić czy takiego tematu nie było.. jakbyś poświęcił 10 sekund i wpisał w wyszukiwarkę "grip 5d mkII" to byś znalazł np. to:

i pewnie jeszcze parę innych

Poza tym witamy
    Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• tplewa
      Bywalec
      • 2009
      • 135

Zamieszczone przez arturs
      skoro już do nas zawitałeś to z łaski swojej zapoznaj się z regulaminem forum, który mówi że zanim założy się kolejny wątek trzeba sprawdzić czy takiego tematu nie było.. jakbyś poświęcił 10 sekund i wpisał w wyszukiwarkę "grip 5d mkII" to byś znalazł np. to:

i pewnie jeszcze parę innych

Poza tym witamy

Dzięki za upomnienie - użyłem opcji szukaj - fakt nie zaawansowanej więc mi uciekło. Niestety pierwsze strony w szybkiej wyszukiwarce to śmietnik

P.S.

Adminuje pewno forum od około 9lat więc znam zasady panujące w internecie...
      Jednak fakt mój błąd mogłem się bardziej przyłożyć...

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez tplewa
        Adminuje pewno forum od około 9lat więc znam zasady panujące w internecie...
        I to ma być argument pozwalający na łamanie Regulaminu (pkt 3 u nas) innego forum? Przedziwna logika...

Komentarz

Pracuję...