X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pan.kolega
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2817

Zamieszczone przez Krzychu
    Zdaje mi się że ktokolwiek poza rzeczonym dzieckiem będzie w tym wypadku używał go średnio legalnie - mniej więcej tak jak ściągniętego z Torrenta, tyle że będzie to zdrowa, zarejestrowana i updateowalna kopia
    Nie wiem co to jest Torrent (domyślam się, że żródło darmowego oprogramowania) ale średnio legalnie jest też kiedy pozwolisz koledze użyć PS na swoim komputerze, albo żonie na laptopie (nawet niejednocześnie z komputerem, którego jesteś Głownym Użytkownikiem).

Czy wyznaczyłeś już Głównego Użytkownika swjego komputera ku satysfakcji korporacji Adobe zarejestrowanej w stanie Delaware? Komunalne używanie komputerów domowych nie jest bowiem aprobowane przez korporację Adobe.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Komentarz

• Merde
      Grzeczny i układny podpis
      • 2008
      • 7756

Zamieszczone przez pan.kolega
      średnio legalnie jest też kiedy pozwolisz koledze użyć PS na swoim komputerze, albo żonie na laptopie (nawet niejednocześnie z komputerem, którego jesteś Głownym Użytkownikiem).

Czy wyznaczyłeś już Głównego Użytkownika swjego komputera ku satysfakcji korporacji Adobe zarejestrowanej w stanie Delaware? Komunalne używanie komputerów domowych nie jest bowiem aprobowane przez korporację Adobe.
      Rozumiem, że to powyższe to była ironia?
      Jeśli nie to proszę, nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Niedługi nie będzie można klocka zrobić bez aprobaty i w sposób którego nie przewidział producent papieru toaletowego.
      I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez pan.kolega
        Nie wiem co to jest Torrent (domyślam się, że żródło darmowego oprogramowania) ale średnio legalnie jest też kiedy pozwolisz koledze użyć PS na swoim komputerze, albo żonie na laptopie (nawet niejednocześnie z komputerem, którego jesteś Głownym Użytkownikiem).

Nie widzisz różnicy pomiędzy licencją zwykła a akademicką ? Btw - nie pozwalam koledze używać PSa na moim komputerze, nie mam laptopa...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

Pracuję...