X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • becekpl
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 4304

jest tak silna konkurencja na rynku, ze cześć firm jedzie na minimalnym zarobku i
    często na ofertach jest uwaga , ze cena dotyczy wyłącznie zakupu za pomocą gotówki
    ja ostatnio znalazłem ofertę na kartę CF obok siebie ,wiec poszedłem kupić i ...cena wyższa o 5 pln bo oni jada bez marzy i zarabiają na wysyłce...
    faktycznie na allegro karty b często bez możliwości odbioru osobistego
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Komentarz

• olek.tbg
      Początki nałogu
      • 2011
      • 309

No cóż,stwierdziłem,że lampę kupię w innym sklepie
      5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L

Komentarz

• pawel-foto
        Początki nałogu
        • 2008
        • 342

Zamieszczone przez fhumargo
        Www.fotoaparaciki.pl znam od dawna a wręcz od ich narodzin-każdy mój sprzęt foto pochodzi od nich, fachowa obsługa , możliwość negocjacji ceny oraz konkurencyjne ceny to,ich podstawa a także możliwość zamiany sprzętu na nowszy z dopłatą to są plusy. Może trafiliście na niekompetentnego,pracownika
        Pozdrawiam fotoaparaciki.pl
        Jak widać z ogólnych wypowiedzi, dużo z nas trafiło na niekompetentnego pracownika. Czyli albo mamy do niego takie szczęście albo jest więcej takich pracowników. Jest też trzecia możliwość takiego chwalenia
        Ale ja tam już na pewno kupował nie będę!
        I podczepiam się do prośby o zmianę tytułu wątku- zgodnie ze zmianami w sklepie.
        Ostatnio edytowany przez pawel-foto; 15533.
        1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• Zbyszko666
          Uzależniony
          • 2008
          • 970

I też powiem ,ze sobie bardzo chwale od samego zakupu po sam kontakt. Wysyłka w 24h. wszystko należycie jak trzeba.

Komentarz

• trothlik
            Uzależniony
            • 2004
            • 782

Przeczytałem wszystko... i na pewno tam nie zajrzę. Dziękuję za cynk.
            trothlik
            "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Komentarz

• rabarbar
              Coś już napisał
              • 2009
              • 66

To jest sklep specyficzny, duzo zalezy od ich "widzimisie". Prawda jest taka, ze kupujac tam musimy czasami ugryzc sie w jezyk, to moze nawet jakis rabat dostaniemy jak bedziemy mili.

Komentarz

• fhumargo
                Bywalec
                • 2006
                • 116

Odp: Chwale fotoaparaciki.pl

Zamieszczone przez kawo
                zgadzam się, ale to co mnie osłabiło to to, że jak ja kupowałem tam jakies coś z pół roku temu i chciałem płacić kartą to sobie dwa procent do ceny z półki doliczają... ręce mi opadały. nie spotkałem się z takim czymś nigdzie indziej w żadnym sklepie.
                Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
                A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.
                7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Komentarz

• rabarbar
                  Coś już napisał
                  • 2009
                  • 66

Zamieszczone przez fhumargo
                  Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
                  A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.

Ja jak u nich robilem zakupy to otrzymalem mozlwiosc zrobienia przelewu - normalnie u nich w biurze, banki mielismy te same wiec od razu pieniadze mieli zaksiegowane, wiec pod tym wzgledem problemu nie bylo.

Komentarz

• jan pawlak
                    Pełne uzależnienie
                    • 2012
                    • 4283

Przyłączam się pochwał.

Gdy mailowo umawiałem się na zakup to cena była niższa, w dniu zakupu wyższa.
                    Zapłaciłem niższą.

jp
                    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
                    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
                    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
                    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Komentarz

Pracuję...