X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez pazurek
    Dobra, to ja z troche innej beczki: co myslicie o plecaku SAMSONITE TREKKING PROFI?

http://www.dfoto.pl/sklep/customer/p...p?productid=29
    Ja mysle ze powinienes oddzielny temat zalozyc.
    Bo co ma wspolnego poszukiwanie sklepu firmy LowePro w Warszawie z opiniami o produkcie firmy Samsonite?
    Poza tym ze slicznie namieszac moze w wyszukiwarce i rozjazd tematu powoduje

Komentarz

• aquamark
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 37

Zamieszczone przez Pawel
      ze pewnie Lowepro zdrozeje jak skończą się stare zapasy, bo obecny dystrybutor zbankrutowal i dokad pojawi sie nowy dostaw nie bedzie.
      Pawerł

Witam.

Prawdopodobnie nastąpi tylko zmiana nazwy firmy. Nowe dostawy Lowepro
      mają być za tydzień, dwa.
      Pozdrawiam

Marek Odrzywolski
      Lublin

Komentarz

• asq
        Coś już napisał
        • 2005
        • 69

odświeżamy wątek...

może ktoś ostatnio był i widział na żywo w Wawie Lowepro Lens Case? bo chciałbym kupić na piątek do biegania na sztuce ulicy bez zbędnego balastu, no i chciałbym przypasować tele (poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super).

na razie w bluecity widziałem jakieś tanie opakowania bodajże ARKANa po 25/35zł, domyślnie przeznaczone do przechowywania kompaktów, ale otwierają się z góry po obwodzie, więc... co ciekawe mają fajnie skopiowanego sliplocka, jeśli dobrze kojarzę, że to dwustronny rzep. wada: mało rozmiarów (i małe, szeroki wejdzie, ale chciałbym coś zamiennie na wide/tele, najlepiej z paskiem kompresyjnym).

Komentarz

• Trzaska
          Coś już napisał
          • 2005
          • 86

Zamieszczone przez asq
          poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super
          Ile ja tam przekleństw słysze na panie nie mogące pół godziny przesyłki znalezc, na panie wmawiające klientom z awizo, ze na pewno już te przesylke odebrali..., albo ze zona odebrała.... to jest przepiekne miejsce gdzie stoi sie najczesciej w kolejce po same drzwi (a oddzial nie jest mały :-) ), i rece opadaja z bezsilnosc.
          Od niedawna wszystkie zakupy kieruje na adres w pracy :-) Koniec OT

Komentarz

• asq
            Coś już napisał
            • 2005
            • 69

ok, przeszukałem więc pół miasta i nie ma tego w sklepach, co było do przewidzenia szacując zapotrzebowanie na te pokrowce. piszę to na wypadek gdyby ktoś wpadł na równie głupi pomysł szukania tych lowepro.

no nic, parę złotych "zaoszczędziłem" i będę biegał z plecakiem ;/

Komentarz

• Balles

Marka Fotostop należy do Eurocoloru, teraz przejela to inna firma ale ten sam wlasciciel.

Komentarz

• asq
                Coś już napisał
                • 2005
                • 69

w fotostopie też byłem (w arkadii) i lowepro mieli jak na lekarstwo: parę toreb, 2 plecaki i ze 30 małych badziewek do "ochrony" kompaktów.

Komentarz

• Scaramanga
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 272

Zamieszczone przez aqua
                  Znacie jakis sklep w Warszawie dobrze zaopatrzony w produkty Lowepro?
                  Poza EuroColorem bo ten zakończył zywot niedawno.
                  Ktos tam mowil,ze umie korzystac z google...chyba sie "troszku" przecenil.
                  Ja szukalem ostatnio paska do torby i po poszukiwaniach tu i tam polecam
                  "Galerie 77" na Marszalkowskiej(tel.:313 12 77),pasaz handlowy na ul.Powstancow Slaskich,albo po prostu zadzwonic do pana Roberta Synala
                  (606 355 311)wlasnie z przedstawicielstwa Lowepro "we wawie",ktory pomoze,doradzi,zamowi...
                  Ostatnio edytowany przez Scaramanga; 515.
                  Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Komentarz

• jadeit
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 466

ja zanabyłem w fotored szybko i tanio ale wysyłkowo to w wawie ale gdzie nie mam pojęcia

pozdrawiam
                    un point c'est toi
                    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Komentarz

• GoTo
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 163

W Stodole na początku sierpnia przynajmniej na dwóch stoiskach oglądałem spory wybór Lowepro, jedno prawie zaraz na początku przy wejściu. I tamże zakupiłem Nova 3 AW dużo taniej niż bywają na Allegro.

Komentarz

• slonek
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 90

www.pstryk.pl albo osobiscie w Lomiankach. Sami sprowadzaja od producenta torby i plecaki. robie tam wszystkie zakupy i polecam z czystym sumiwniem.
                        20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów

Komentarz

• adwent
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 60

slonek napisał:
                          www.pstryk.pl albo osobiscie w Lomiankach. Sami sprowadzaja od producenta torby i plecaki. robie tam wszystkie zakupy i polecam z czystym sumiwniem.
                          a ja tam swoją Stealth Reporter 400AW kupiłem u gościa na Saskiej Kępie w Warszawie ma małą firmę-sklep i było zdecydowanie najtaniej. Nawet pstryk w promocji (bo zrobili sobie promocję na kilka wybranych towarów) miał te torby drożej niż ten gość. Nazywa się Jacek Okołowicz 602 444 800 , 617 82 39 ul. Radziłowska 2. Gość sprzedaje także Tamraca i inne. Polecam (to nie moja rodzina ani nic z tego nie mam :-) )

Choć i pstryk jest dobrą firmą. Ostatnio kumplowi zepsuł się databank- zgubił gwarancję, poza tym termin gwarancji minął na kilka dni przed oddaniem sprzętu do Pstryka - mimo to najprawdopodobniej naprawią mu bezpłatnie (sprzęt już naprawiony, troszkę marudzą o ten termin ale wygląda na to że oddadzą bez kasy)
                          Ostatnio edytowany przez adwent; 2957.
                          EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
                          Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Komentarz

• KMV10
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2320

Jako uzupełnienie informacji o dystrybutorze Lowepro

F-System Sp. z o.o.
                            Tel: 48(22)858 25 10 w 111
                            ul. Zygmunta Vogla 2 A
                            Fax: 48(22)858 22 16
                            02-963 Warszawa
                            Email: [email protected]
                            Web: www.fsystem.com.pl

Komentarz

• licorea
                              Dopiero zaczyna
                              • 2005
                              • 48

Podpinajac sie pod watek - gdzie w Krakowie, poza Foto Plusem na Studenckiej, mozna obejrzec produkty Lowepro?
                              http://lukaszmacheta.com

Komentarz

• Zielony
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 2928

Zamieszczone przez asq
                                (poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super)
                                Zamieszczone przez Trzaska
                                Ile ja tam przekleństw słyszę na panie nie mogące pół godziny przesyłki znaleźć, na panie wmawiające klientom z awizo, ze na pewno już te przesyłkę odebrali..., albo ze zona odebrała.... to jest przepiękne miejsce gdzie stoi sie najczęściej w kolejce po same drzwi (a oddział nie jest mały :-) ), i rece opadaja z bezsilnosci.
                                Potwierdzam, ale nie że jest super. Druga opinia w pełni aktualna.
                                Mnie za każdym razem panie pytają co na awizo pisze.
                                Listonosza, który to wypełnia za jajca bym powiesił.

Zamieszczone przez adwent
                                A ja tam swoją Stealth Reporter 400AW kupiłem u gościa na Saskiej Kępie w Warszawie ma małą firmę-sklep i było zdecydowanie najtaniej. Nawet pstryk w promocji (bo zrobili sobie promocję na kilka wybranych towarów) miał te torby drożej niż ten gość. Nazywa się Jacek Okołowicz 602 444 800 , 617 82 39 ul. Radziłowska 2. Gość sprzedaje także Tamraca i inne. Polecam (to nie moja rodzina ani nic z tego nie mam :-) )
                                Korzystał jeszcze ktoś z oferty tego pana?
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...