X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • allxages
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2549

Wrocław - odbitki i druk

witam,

nie zdąrzyłem dzisiaj wywołać kilku klatek, które potrzebuje na jutro, bede we Wroclawiu kolo 14-15 i na 16 je potrzebuje. Ktos wie gdzie jest szansa wywolac szybko z pliku cyfrowego? Zwykly wydruk, nie musi byc najlepszej jakosci. Wielkosc tez nie musi byc A4, ale tez nie jakies malutenkie

kto wie niech pisze ;-)
  • pietro.s
    Bywalec
    • 2007
    • 140

ekspresowe odbitki są w fotojoker, ale nie wiem czy Ci będzie odpowiadał ten lab.
    W niecałą godzinę tez kiedyś wywoływałem zdjęcia w MM w Galerii Dominikańskiej. wszystko zalezy w sumie od ilości klientów. jutro sobota więc trudno przewidzieć ile ludzi zechce oddać swoje zdjęcia.
    Przyjeżdżasz może autobusem lub pociągiem? Przy okazji możesz wstąpić na dworzec PKS, w holu jest taki mini lab. możesz tam spróbować zagadać.
    Piotrek S.

Komentarz

• allxages
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2549

To tylko zdjęcia, które chciałem dać znajomym, nic ważnego ;-)
      Jadę samochodem, ale nocuję na Dworcowej (chyba, że koncert który mam fotografować przeciągnie się do rana hehe), więc podskocze najpierw do tego minilabu na PKSie, a nóż widelec zrobią od ręki.

A z ciekawości, to aż tak źle z odbitkami z Fotojokera?

Komentarz

• pietro.s
        Bywalec
        • 2007
        • 140

jak na moje oko tragedii nie ma zależy czego sie oczekuje.
        Coś tam kiedyś wywoływałem i było ok, ale opinie są różne...

a ja z ciekawości zapytam co za koncert? Bo w sumie nie mam planów na wieczór
        Piotrek S.

Komentarz

• allxages
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2549

Wydarzenia we Wrocławiu rzadko trafiają tak blisko dziecięcej wyobraźni, jak dzieje się to w cyklu „Firlej dzieciom”.

Komentarz

• allxages
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2549

[Wrocław] Druk foto

Hej,

gdzie można wydrukować fotografie we Wrocławiu? Mam małą awarię i potrzebuję dzisiaj zrobić wydruk, jakoś 20 fotografii. Nie musi być super idealnie, może być prawie idealnie

Ktoś coś poleci? W jakiś rozsądnych pieniądzach?

Komentarz

• gadget_zary
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 1046

W jakim formacie to potrzebujesz ? Może http://www.arwfocus.pl. Pierwsze co mi na myśl przyszło

Komentarz

• MacGyver
                Cenzor
                • 2006
                • 7043

Foto Świt to najstarszy działający zakład fotograficzny w powojennej historii Wrocławia. Wykonujemy zdjęcia do dokumentów (do dowodu, paszportu, prawa jazdy, wizy dyplomowe, legitymacyjne, maturalne, urban card) - na poczekaniu i z retuszem. Sesje zdjęciowe w studio - komunie, śluby, zdjęcia okolicznościowe w centrum miasta!

P.S. Nie zaśmiecaj forum bo dostaniesz kartona Miałeś już swój wątek o odbitkach we Wrocławiu!

P.S. 2 Jak chcesz wielkoformatowo to tutaj:
                Cyfra to profesjonalna drukarnia oferująca usługi reprograficzne. Wykonujemy między innymi wydruki wielkoformatowe i małoformatowe. Więcej informacji na stronie.

http://www.wenagroup.pl (to akurat moi znajomi, mają jednak sporo stałych klientów i większych zleceń więc z "na za godzinę" może być ciężko)
                Ostatnio edytowany przez MacGyver; 5293.
                Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• allxages
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2549

Ops

w fotoswit robiles cos moze?

Komentarz

• MacGyver
                    Cenzor
                    • 2006
                    • 7043

Ja nie, korzystałem zawsze z Agfy, ale ten lab ma bardzo dobre opinie.
                    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• jasiu_q
                      Coś już napisał
                      • 2009
                      • 58

Odp: Wrocław - odbitki i druk

Witam,
                      czy ktoś wie czy lab Agfy przy Jedności Narodowej wciąż prowadzi działalność. Chciałem dziś wywołać u nich kilka zdjęć, zlecając przez internet, ale po wklepaniu adresu e-agfa.pl wyskakuje "404 Not Found"

Komentarz

• fotoamelia
                        • 2015
                        • 5

Odp: Wrocław - odbitki i druk

Ja wywołuje w sklepie Fotopakiety. Jest tanio i szybko. Nigdy nie czekałam na zdjęcia dłużej niż trzy dni

Komentarz

Pracuję...