X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dinderi
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3028

Zamieszczone przez czornyj
    My w Małopolsce lubimy żyć niebezpiecznie
    No wiem Nawet mi ostatnio laptopa zajumali, z zamkniętego pokoju hotelowego. Za to, policję macie fajną
    Ok. Przepraszam za offtopic.
    Kilka miesięcy temu, pośrednio korzystałem z polecanego przez Ciebie labu. Kolega z Krakowa biegał za tym. Wywoływaliśmy na szybko zdjęcia dokumentalne z inwestycji. Rzeczywiście, obsługa sprawiała wrażenie pedantycznej. Jak na wejściową jakość zdjęć, które dostali, odbitki były rewelacyjnie udane.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• czornyj
      Zasłużeni
      • 2006
      • 2626

Zamieszczone przez dinderi
      Rzeczywiście, obsługa sprawiała wrażenie pedantycznej. Jak na wejściową jakość zdjęć, które dostali, odbitki były rewelacyjnie udane.
      To by było do nich podobne - z tego co mimochodem zauważyłem, faktycznie zdradzali też namiętność i imponującą sprawność w kwestii korekty materiału powierzonego przez klientów, którzy na takową się decydowali...
      Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Bangi
        Moderator
        • 2010
        • 5117

Zamieszczone przez czornyj
        Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.
        potwierdzam w pełni, też tam robiłem kilka razy odbitki i nigdy się nie zawiodłem, trafiłem tam z polecenia
        nikoniarze tez chwalą
        SAMOLOTY CB
        SAMOLOTY lotnictwo.net
        SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• Gryźli
          Dopiero zaczyna
          • 2010
          • 37

Wielkie dzięki ! Prawdopodobnie tam będę wywoływał
          Canon

Komentarz