X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Martinez69
    Bywalec
    • 2006
    • 125

Gdzie w Białymstoku obiektywy?

Witajcie, znacie inne sklepy fotograficzne w Białymstoku poza Fotojokerem gdzie mógłbym wybrać dobrą 50-tkę f/1,4. Z tego co widzę Fotofojekr przechodzi prawie całkowicie na Nikona i Samsunga co powoduje mooocno ograniczony wybór produktów do Canona.
    Marcin
  • gimper
    • 2011
    • 13

Ja przed feriami kupowałem Canona 600 z 2 Tamronami właśnie w Białymstoku Transakcji dokonałem u człowieka w domu a ma sporo sprzętu w domu kontakt znalazłem na Allegro Polecam

Komentarz

• Czacha
      fotograf
      • 2004
      • 4868

Zaden z naszych rodzimych sklepow (za duzo to ich nie ma) raczej fizycznie nie bedzie posiadal kilku sztuk tego obiektywu.. o ile w ogóle Proponuje przejechac sie do W-wy i tam przestrzelac w jednym ze sklepow.
      https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• gimper
        • 2011
        • 13

Komentarz

• Czacha
          fotograf
          • 2004
          • 4868

No ale gdzie tam widzisz 50/1.4 USM? Praktycznie same Tamrony ..
          https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Martinez69
            Bywalec
            • 2006
            • 125

Zamieszczone przez Czacha
            No ale gdzie tam widzisz 50/1.4 USM? Praktycznie same Tamrony ..
            zgadza się, Fotonie znam, kupiłem tak jakiś rok temu tamronka 70-300
            Marcin

Komentarz

• maciek12ss
              Początki nałogu
              • 2012
              • 492

Odp: Gdzie w Białymstoku obiektywy?

Odgrzewam kotleta. Nie chcę zakładać nowego wątku więc podepnę się chociaż ja szukam sklepu w Białymstoku gdzie będę mógł kupić lampę błyskową . Najlepiej żeby w sklepie był jakiś wybór pomiędzy różnymi markami. Najbardziej zależy mi żeby porównać obsługę 430ex II do Yongnuo YN-568EX no i oczywiści tanio kupić.
              6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Komentarz

• poziomkowa
                • 2013
                • 14

a to musi być koniecznie sklep stacjonarny? może spróbuj gdzieś przez internet zamówić

Komentarz

• maciek12ss
                  Początki nałogu
                  • 2012
                  • 492

Już kupione Chodziło mi o to że by pomacać trochę i zobaczyć jak z obsługa przed zakupem. No i niestety byłem tylko w fj ale tam same nissiny.
                  6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Komentarz

• basia95
                    • 2013
                    • 4

Na przyszłość może Ci doradzę, może nie :-) Ja zawsze przed jakimikolwiek zakupami udaje się do sklepów stacjonarnych. Gdy mi się coś spodoba, szukam tego w internecie i zazwyczaj oszczędzam zawsze te minimum 50zł na jednej rzeczy
                    Pozycjonowanie stron Warszawa http://eyedesign.com.pl/pozycjonowanie w najlepszej możliwej jakości, fachowym, bezproblemowym wykonaniu, a przede wszystkim bardzo skuteczne, co przejawi się na pozytywne efekty, niezależnie od tego, czego państwo oczekują.

Komentarz

• maciek12ss
                      Początki nałogu
                      • 2012
                      • 492

Może tak może nie to ciekawe ? Tez chciałem zrobić podobnie no ale niestety czasu miałem niewiele i kupiłem prawie w ciemno przez allegro mimo to jestem zadowolony.

Komentarz

Pracuję...