A poza tym tak jak ktoś napisał - tak drogie rzeczy się chyba tylko odbiera osobiście, spisując jakąś umowę, czyż nie?
X
-
Zamieszczone przez Czachapanowie, ale o co chodzi? gosc ma 42 pozytywy.. sprawdzaliscie poprzednie aukcje? ceny oscyluja do 2tys zl ...
rozumiem ze gawryl kupil by tylko od kogos kto ma 420 pozytywow... zrobionych na skarpetkach po 5zl/para - jego sprawa
poza tym - co z tego ze nie ma minimalnej? zawsze na sekunde przed koncem moze wycofac...
gorzej jak jakis snajper na dwie sekundy przed zalicytuje
ale to juz daleko idace dywagacje, nie mam kasy na taki sprzecior, choc tak jak mmsza gdybym mial to wydac najlepiej umowilbym sie z gosciem poogladal papiery zobaczyl czy sprzet dziala i najwyzej wtedy od niego kupil...
Komentarz
-
-
Ja kupiłem mnóstwo rzeczy przez allegro - tanich i drogich i nigdy nie miałem problemów ale wszystkie droższe przedmioty odbierałem osobiscie od kogoś kto sprzedawał5d + plecakKomentarz
-
Co by nie pisac, to jak mozna sprzedawac cos czego nie ma ..?
Nie mi oceniac tego Allegrowicza, bo ilosc pozytywow jest wysoka i zapewne to uczciwy czlowiek. Warto wiec dopytac na priv jaki termin realizacji i skad ten duet z 100macro ..!?
Nawet gdyby to byl aparat po testowy to cena jak na razie jest szokująco niska i to niepokoi. No to moze na ochotnika wysle mu zapytanie...
Poslalem mu mail:
Mozesz mi wyjasnic jakim cudem sprzedajesz aparat, ktorego jeszcze nie ma w sprzedazy nigdzie na swiecie..?
Pytam powaznie, bo masz tyle pozytywow ze trudno uwierzyc abys robil osbie bagno lipna licytacją...?
Bede wdzieczy za wyjasnienie co to za aparat, z jakiej dystrybucji i czy masz jakiekolwiek papiery do niego...?
pzdr
PiotrOstatnio edytowany przez iczek; 210.Komentarz
-
Dziwne... bo ja pod tym linkiem widze:
LENOVO Centrino 1.4Ghz/14.1" LCD/ DVD
Ale Allegro wlasnie zmienilo layout i w Firefoxie wszystko sie pokielbasilo - wot technika
Komentarz
-
Fakt. Link obecnie prowadzi do innego przedmiotu.Zamieszczone przez VitezDziwne... bo ja pod tym linkiem widze:
LENOVO Centrino 1.4Ghz/14.1" LCD/ DVD
Ale Allegro wlasnie zmienilo layout i w Firefoxie wszystko sie pokielbasilo - wot technika
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
-
musi, ze zmienil dane w aukcji, a propos kupowania przez net, to cala moja stopka jest kupiona przez net a 3/4
(az trzy czwarte
) od forumowiczow Canona, jakos nigdy mi sie nie chcialo fatygowac osobiscie po sprzet
ale z drugiej strony zazwyczaj mialem mozliwosc testowania...
Komentarz
-
Ja - jak do tej pory - analogi kupowalem w sklepach analogowych, a cyfraki w cyfrowych ;-)EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Tak jak Vitez zauwazyl cos z tym linkiem nie tak... Wnioskuje ze to byla wypucha... a teraz zeby nie kombinowac zmienil dane.
A propos kupowania to wsio co mam (foto & video) to z eBay'a. I jak na razie nawet nie czulem ze jestem naciagany czy cus... Przymiezam sie do jakiegos dluzszego szkla i tez bede szukal na necie...
Pozdrawiamairliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
facet śmierdzi na kilometr, sprzedaje używane rzeczy, oferta z danymi przeklejona z innej strony, zero przyłożenia do samej stronyZamieszczone przez KORD/EPKKTak jak Vitez zauwazyl cos z tym linkiem nie tak... Wnioskuje ze to byla wypucha... a teraz zeby nie kombinowac zmienil dane.
A propos kupowania to wsio co mam (foto & video) to z eBay'a. I jak na razie nawet nie czulem ze jestem naciagany czy cus... Przymiezam sie do jakiegos dluzszego szkla i tez bede szukal na necie...
Pozdrawiam
lewizna na 100%
a spietrał jak dostał 1000 zapytań o ten sprzęt i pewnie każdy chciał go sobie pomacać...
albo chciał zakończyć z hukiem karierę na allegro i szukał frajera na "płatne z góry" z drugiego końca Polski...
gdybym miał 8500 a sprzedawca wydawał się pewny (dla mnie komentarze to żaden wyznacznik - patrz sprzedawcy lewych perfum) to bym się skusił...Ostatnio edytowany przez Tytus; 289.20Dset
maj łeb...Komentarz
-
true true, albo komentarze zrobione rok temu na kupnie tapet... mi w pewnym momencie na allegro wystarczylo ze napisalem maila ze pieniadze juz sie sla a na drugi dzien mialem towar u siebie, wartosc samych towarow, czestotliwosc z jaka sie kupuje, oraz stosunek kupione/sprzedane to wszystko rzutuje wlasciwie na sama wiarygodnosc kontrahenta.. no i najlepiej jeszcze jesli to jest ktos znajomy z forum
Komentarz
-
Potwierdzam, ze to sciema, bo gosc faktycznie przeedytowal aukcje
Zero odpowiedzi oczywiscie.
Co za burak!Komentarz
-
mi jednak ospowiedzial i powiedzial ze sprzet jest dostepny od reki co sie bardzo zdziwilem ale coz rozne coda sie dzieja1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
Komentarz