X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kmieciuu
    • 2012
    • 1

Odp: jaki sklep internetowy polecacie?

Kupowałem w accord-foto tamrona 17-50 i wszystko w porządku, aczkolwiek jestem z okolic i podjechałem na miejscu sprawdzić. Mają fajnie wyposażone mini studio do testowania obiektywów wraz z kartką do sprawdzania bf/ff. Obsługa kumata i profesjonalna.

Komentarz

• KrZyChUM
      Bywalec
      • 2010
      • 181

Zamieszczone przez centur
      chętni do współpracy i kumaci są chłopcy z digital24.pl
      Potwierdzam. Świetni ludzie. Znakomity kontakt. Co ważne, zaproponowali najlepszą cenę z wszystkich pro dealerów z którymi się kontaktowałem.
      [ 500px ]

Komentarz

• zysk
        Pełne uzależnienie
        • 2013
        • 1120

Zawężenie dobrych sklepów internetowych w/w ( w domyśle poniwiera się: tanich) do kilku wymienionych nie jest dobre.Czyli te niewymienione są gorsze ?.W ciagu 10 lat kupiłem tą droga kilkadziesiąt sztuk sprzętu: od kilkudziesięciu złotych do kilku tysięcy w zasdzie u różnych sprzedawców..Żadnych problemów.IMHO polecanie wybranego sprzedawcy obarczone jest ryzykiem.Prosty przykład:W fimie x kupiłem sprzetu za 10k pln i przy zakupie następnego obiektywu wymęczyłem upust .Cena tego obiektywu była wyższa o 200 pln od ceny w jednej z firm w/w. lojalność wcale nie popłaca.
        "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
        7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Komentarz

• poziomkowa
          • 2013
          • 14

ja polecam poza sklepami internetowymi zajrzeć też na takie serwisy jak tablica.pl lub sprzedajemy.pl, tam można bardzo ciekawe i przydatne rzeczy znaleźć, zarówno nowe jak i używane, a przy tym w dosyć niskich cenach

Komentarz

• basia95
            • 2013
            • 4

Na allegro jest multum sklepów, toteż najlepiej tam właśnie szukać bo są najniższe ceny.
            Pozycjonowanie stron Warszawa http://eyedesign.com.pl/pozycjonowanie w najlepszej możliwej jakości, fachowym, bezproblemowym wykonaniu, a przede wszystkim bardzo skuteczne, co przejawi się na pozytywne efekty, niezależnie od tego, czego państwo oczekują.

Komentarz

• Gall_Anonimowy
              Bywalec
              • 2006
              • 186

Zamieszczone przez salas
              Kupował ktoś w accord-foto obiektywy? Jak to jest z tym ich sprawdzeniem ostrości oraz bf/ff ? Czy rzeczywiście ktoś kto kupił u nich dostał ostrą sztukę i był/jest w pełni zadowolony?
              Pod tym wzgledem jest to najbardziej kompetentny sklep w poludniowej Polsce!
              5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Komentarz

Pracuję...