Jak myślicie, za jaką kwotę mogę sprzedać praktycznie nienaruszoną sigmę 85 w stanie idealnym, jeszcze z 2 letnią gwarancją ? Ostra od pełnej dziury, sprawna, wolna od wad FF/BF ?
X
-
-
Odp: Sigma 85 1.4 dobra, do sprzedania za jaką kwotę ?
wystaw od złotówki to się dowiesz
infantylne te twoje tematyNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam! -
-
Sprzedaj za 10 tys. Problem tylko znajdź frajera ktory Ci tyle da. Becek Ci dobrze powiedział. Sprzedasz za tyle ile da Ci kupiec, a Twoje pobozne zyczenia co do ceny możesz o kant d... rozbić.był 350D, 4D, 7D - jest 5DKomentarz
-
-
a popularne strony aukcyjne nie mowia za ile to chodzi minut 10-15% jako uzywane?sporo chęci
mało pieniędzy 
Komentarz
-
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Możesz sprzedać nawet za 100 zł, to zależy od Ciebie. Sensowniej byłoby zapytać jakie są średnie ceny takiego szkła :-). Koledzy dobrze Ci radzą, nie wiem czemu się obruszasz? Wstaw na allegro od 1 zł, ustaw wysoką cenę minimalną i nie będziesz musiał sprzedawać jeśli nikt jej nie osiągnie. I po sprawie...Ostatnio edytowany przez dzidofon; 35827.300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)Komentarz
-
Wolna od BF i FF na Twoim korpusie. Na innych może wymagać regulacji.
Cena nowej - 20% i jak dla mnie można próbować...Komentarz
-
Wprawdzie to szklo prawie dorownuje jakoscia optyczna i mechaniczna do canon ef 85 f/1.8 ale to zawsze tylko sigma. Wolaj za nia z 900 zl i moze ktos naiwny się znajdzie.Komentarz
-
Sigma optycznie jest wyraźnie lepsza od C85 1.8. Co do mechaniki, każdy kto miał ją dłuższy czas ma na ten temat swoje zdanie
Komentarz
-
Sama ostrość i aberracje chromatyczne ma lepsze i od 1.2. Tyle, że mniej tło rozbełtuje.Sigma optycznie jest wyraźnie lepsza od C85 1.8.
Komentarz
-
-
Przesadzasz. Canon ma oprócz lepszej ceny, lepszy AF i jest znacząco lżejszy.
Komentarz
-
To jwst akurat cecha. Lepsze obiektywy są cięższe. Zazwyczaj mają więcej, większych soczewek.i jest znacząco lżejszy.Komentarz
Komentarz