X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • becekpl
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 4304

Odp: Wymieniona migawka

skoro ff to poszukaj 100 f2 zamiast 85 f1.8
    moim zdaniem lepsze szkło,za 800-900 można wyrwać na allegro i 35 f2 ,widziałem ostatnio za 700 zeta a to b dobre szkło
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Komentarz

• Bolek02
      Pełne uzależnienie
      • 2010
      • 3225

Zdecydowanie za drogo jak za 5D classic. W chwili obecnej za egz. w stanie wzorowym , z przebiegiem ok. 20k strzałów warto dać 2500 -2600PLN
      Ostatnio edytowany przez Bolek02; 34181.
      Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• kasiafot
        Dopiero zaczyna
        • 2014
        • 35

Canon 5D I stan bardzo dobry przebieg potwierdzony (4068943429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - z papierkami ale obity okrutnie jakby nim o ściany rzucać (edit. o kolega sobie zażartował, wymiana migawki w połowie 2012 i od tamtej pory podobnież 200 klatek)
        Canon 5D Mark I , Body Używany +Karta 2GB (4066718715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - bez papierów, jedynie licznik zdjeć wskazuje facetów 9300 a dodał 10000 dla "świętego spokoju" jak mówi.

obie propozycje kuszące, co byście brali?
        Ostatnio edytowany przez kasiafot; 51390.

Komentarz

• becekpl
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 4304

strasznie styrane jak na takie małe przebiegi
          mimo papieru z serwisu chyba bym się nie zdecydował
          na żaden z nich

Komentarz

• cobalt
            Pełne uzależnienie
            • 2012
            • 1513

Zamieszczone przez kasiafot
            Canon 5D Mark I , Body Używany +Karta 2GB (4066718715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - bez papierów, jedynie licznik zdjeć wskazuje facetów 9300 a dodał 10000 dla "świętego spokoju" jak mówi.

I tak wyglądają sanki lampy błyskowej po 10 000 strzałów? Chyba na drugiej migawce. Jak kupisz to cudo, to masz już tylko dla siebie.
            Kup sobie na raty 6D i spłacaj stopniowo z zarobionej kasy na ślubach.
            C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
            www.cobalt.fr.pl

Komentarz

• kasiafot
              Dopiero zaczyna
              • 2014
              • 35

ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
              Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDB Gdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu

Komentarz

• becekpl
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 4304

ten wygląda duuuzo lepiej, może mieć faktycznie nieduży przebieg chyba ze był cale swoje życie na statywie w studio fotograficznym
                zadzwoń i porozmawiaj, wybadaj do czego używał,zadaj parę konkretnych pytań
                tym bym się zainteresował

Komentarz

• kasiafot
                  Dopiero zaczyna
                  • 2014
                  • 35

Dziękuję za wszystkie wskazówki, dzisiaj stałam się szczęśliwą właścicielką body 5D z przebiegiem sprawdzonym dzisiaj 36 tys. teraz tylko obiektywy, lampa i działam!

Komentarz

• salas
                    Pełne uzależnienie
                    • 2012
                    • 3000

Dziękuję za wszystkie wskazówki, dzisiaj stałam się szczęśliwą właścicielką body 5D z przebiegiem sprawdzonym dzisiaj 36 tys. teraz tylko obiektywy, lampa i działam!
                    ile dałaś? :d
                    SONY

Komentarz

• kasiafot
                      Dopiero zaczyna
                      • 2014
                      • 35

2500, stan zewnętrzny idealny - żadnych rysek, nawet sanki niezjechane. Może dałoby się jeszcze z 200 zł taniej, ale patrząc na oferty allegro i tablicy zajęłoby mi konkretne miesiące szukane ideału, a po przejrzeniu z 40 ofert mam dość :P

Komentarz

• Bolek02
                        Pełne uzależnienie
                        • 2010
                        • 3225

Canon 5D I stan bardzo dobry przebieg potwierdzony (4068943429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - z papierkami ale obity okrutnie jakby nim o ściany rzucać (edit. o kolega sobie zażartował, wymiana migawki w połowie 2012 i od tamtej pory podobnież 200 klatek)

Kuszące w jakim sensie Jeden obity jak nie wiem co, a drugi z Kanady To już nic lepszego nie da się poszukać ?
                        Przy zakupie tej puszki należy się uzbroić w cierpliwość, bo trafiają się egz. naprawdę ładne.

--- Kolejny post ---

ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
                        Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDB Gdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu
                        Ten jest spoko - mam nadzieję, że taki egz. nabyłaś. Gratulacje oczywiście
                        Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• kasiafot
                          Dopiero zaczyna
                          • 2014
                          • 35

Dokładnie ten egzemplarz nabyłam, cena wzrosła po sprawdzeniu przebiegu w serwisie.
                          Szczerze mówiąc rzadko się trafiają takie zadbane, kierowałam się wcześniej głównie przebiegiem, całe szczęście mam problem z głowy

Komentarz

• FOTO-PAN
                            Uzależniony
                            • 2013
                            • 513

a taki z przebiegiem 1360 zdjęć na pierwszej migawce i wyglądającym jak nówka na ile byście wycenili ?

Komentarz

• Bolek02
                              Pełne uzależnienie
                              • 2010
                              • 3225

Zamieszczone przez FOTO-PAN
                              a taki z przebiegiem 1360 zdjęć na pierwszej migawce i wyglądającym jak nówka na ile byście wycenili ?
                              Takich to już chyba nie ma
                              Kiedyś widziałem podobne cudo z rzeczonym przebiegiem coś koło 5k zdjęć w cenie 3.200PLN.
                              Niby OK ale teraz za niecały tysiąc więcej można nabyć 5DMk2

Komentarz

• FOTO-PAN
                                Uzależniony
                                • 2013
                                • 513

Zamieszczone przez Bolek02
                                Takich to już chyba nie ma
                                Kiedyś widziałem podobne cudo z rzeczonym przebiegiem coś koło 5k zdjęć w cenie 3.200PLN.
                                Niby OK ale teraz za niecały tysiąc więcej można nabyć 5DMk2

mam to "cudo" w domu a ostatnio brak weny do fotografii albo lenistwo i wygrywa olek pen, leży w plecaku nie używany i zastanawiam się czy nie wymienić go na "bilety banku narodowego"

Komentarz

Pracuję...