X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

Zamieszczone przez Luca
    A w jakiej rozdzielczości oddawałeś pliki do takich odbitek?
    powiedzieli, że powinny być 250 DPI, więc zależnie od tego jak miałem skadrowane zdjęcie, tyle podciągałem resamplingiem w PS. Sami też mogą to zrobnić, ale jakoś nikomu nie ufam W dodatku po resamplingu przydałoby się wyostrzyć, a lab tego nie zrobi.
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Kubaman
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4709

a tak BTW, odebrałem dzisiaj zdjęcia.
      8 na 10 zrobili świetnie, powyżej oczekiwań. Niestety dwa ostatnie całe były OK, tylko jeden element - koszulka turkusowego koloru im nie wyszła (przekolorowana i bardzo mocny kontrast na tym kolorze). Nie wziąłem i nie zapłaciłem, czyli w sumie OK, bo mi kitu na siłę nie wciskali, tylko szkoda trochę czasu. Z drugiej strony sam już nie wiem, może ja coś zmaściłem w pliku? Choć na drukarce wychodzi OK. Powiedzieli, że jeśli nie wiem jak to podciągnąć w PS, to oni tego lepiej nie wydrukują (chyba dla dwóch zdjęć im się nie chce bawić profilami kolorów).

Acha - to w sumie dosyć ważna informacja (już mówiłem, ale może niezbyt jasno) - u nich płaci się od metra kwadratowego, a nie bieżącego. Dlatego za zrobienie odbitek 50x33,5 zapłaciłem 16PLN a gdzie indziej chcą 25 PLN (bo liczą za 1 mb).
      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

Dla zainteresowanych, to ta fotka im nie wyszła - koszulka zamiast turkusowej była ciemnogranatowa z bardzo dużym kontrastem. Reszta zdjęcia bardzo dobrze .
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• PALOMBO
          Bywalec
          • 2005
          • 136

ale o wystawie powiesz ??
          CHĘTNIE przyjdę zobaczyć
          20D , latarka i jakieś szkło

Komentarz

• Kubaman
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4709

powoli
            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• gonzo44
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1304

o to chyba jakis plakat teatralny sie szykuje - zgadlem?
              Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• Keyna

Ja mam swoje Labolatorium Cyfrowe, Drukarka Epson Stylus 9600, skaner CoolScan 9000 ED Nikona, zdjątka edytuje w photoshopie. Wydruk do 112 wysokość i szerokość do 30metrów 1440 DPI do 2880 DPI na różnych typach papierów. Jeżeli ktoś ma potrzebę z wydrukiem zapraszam. Lab wysyła materiały zabezpieczone w tubie nawet tego samego dania. Odbiór za zaliczeniem pocztowym. Adres stronki wielkiewydruki.pl Moje gg 4888331, tel. 506 587 141. Działam w Warszawie a Lab jest w Olsztynie.

Komentarz

• Redskull
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 95

Ja ze swojej strony moge polecic fotogame lublin. www.fotogama.com.pl . Wysylam ma slubne do 30x60 na silku, wyglada fajnie. Kopiuja z korektami, ale trafnie i material jest rowny...
                  stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...

Komentarz

Pracuję...