X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • scianciara
    • 2014
    • 3

Serwis Kraków

Witam,
    piszę z pytaniem, do którego serwisu w Krakowie można oddać bezpiecznie sprzęt do diagnozy i naprawy. Czytałem trochę opinii na tematy różnych serwisów, ale mało jest aktualnych.
    Korzystał ktoś z usług serwisowych w Krakowie? Jeśli tak to jakie macie zdanie o wykonaniu i obsłudze?

Proszę o szybkie wskazówki (obiektyw do kontroli Cannon 100-300 f.4.5-5.6 USM)
  • salas
    Pełne uzależnienie
    • 2012
    • 3000

Odp: Serwis Kraków

Jakbyś czytał i szukał to na pewno byś nie zadawał tego pytania:
    Fotoserwis - naprawa sprz?tu fotograficznego, Krak?w Zapolskiej 42 (przeniesiony z Czapskich 1) - kontakt
    SONY

Komentarz

• scianciara
      • 2014
      • 3

Zamieszczone przez salas
      Jakbyś czytał i szukał to na pewno byś nie zadawał tego pytania:
      Fotoserwis - naprawa sprz?tu fotograficznego, Krak?w Zapolskiej 42 (przeniesiony z Czapskich 1) - kontakt
      na ten serwis również patrzyłem i nawet chciałem już zanosić sprzęt, ale trafiłem na temat gdzie kilka osób uznało, że jakość usług się pogorszyła
      OSTRZEŻENIE przed serwisem na Czapskich (Kraków)
      Patrzyłem też na daty i było to dość dawno temu dla tego chciałem zapytać jak to obecnie wygląda

Komentarz

• igor58
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1861

proponuję wybrać się tam osobiście, porozmawiać, przedstawić problem, zapytać o cenę naprawy
        dawno tam nie byłem
        forma była ok. w czasach Zenitów i Pratik

Komentarz

• ernest319
          Dopiero zaczyna
          • 2014
          • 25

Zamieszczone przez scianciara
          na ten serwis również patrzyłem i nawet chciałem już zanosić sprzęt, ale trafiłem na temat gdzie kilka osób uznało, że jakość usług się pogorszyła
          OSTRZEŻENIE przed serwisem na Czapskich (Kraków)
          Patrzyłem też na daty i było to dość dawno temu dla tego chciałem zapytać jak to obecnie wygląda

byłes ? tez bym oddał puchę na scan
          Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II

Komentarz

• scianciara
            • 2014
            • 3

Zamieszczone przez ernest319
            byłes ? tez bym oddał puchę na scan
            Jeszcze nie, jutro będę jeszcze sprawdzał czy to obiektyw czy samo body źle ostrzy, a wcześniej nie miałem czasu pokombinować z innym sprzętem. Jak oddam na przegląd i ewentualne korekty to napiszę

Komentarz

• 4ever
              • 2007
              • 11

Ja może się wtrącę bo mowa o serwisie który czyścił mi 50D ze dwa czy 3 lata temu - brak zastrzeżeń - jutro zamierzam wymienić u nich szybkę wyświetlacza bo stłukłem.
              Dam znać jak wykonali usługę. Tymczasem zadeklarowali że czas naprawy to jeden dzień roboczy (autoryzowany warszawski e-csi nawet nie chciał przez telefon umówić żeby skrócić czas oczekiwania - i deklarował czas naprawy miedzy 5 a 10 dni roboczych). Cena około 100 złotych w Krakowie.
              Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

Komentarz

Pracuję...