X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Coufi

Nie wszyscy to jedna osoba, przypatrzcie sie dokladniej. Ja sie dlugo zastnawial nie bede, tylko biore od tego najbardziej zaufanego (czytaj najwiecej pozytywow).

ps dzis sie licytowalem z gosciem o tego gripa i na szczescie przegralem, bo musialbym zaplacic 300zl ... mordka mi sie usmiechnela jak zobaczylem ze sa nowe aukcje z cena 250zl. Takze szukac przed kupnem lepszych ofert.

Komentarz

• TOKIN
      Początki nałogu
      • 2005
      • 353

Zamieszczone przez gwozdzt
      Zacznij rozróżniać grip BG-E1 do 300D od gripa BG-E3 do 350D...
      A jesteś pewien, że nie rozróżniam??? Nawiasem mówiąc te gripy do 300D nadal zalegają w FJ z ceną 149zł a na allegro widuję ceny w okolicach 300zł i zapewniam Cię, że wiem o którym gripie mówię.

Po prostu masz na myśli inny wątek...

PS Nie jestem blondynką
      TOKIN
      Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

• gwozdzt
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 5780

Zamieszczone przez TOKIN
        A jesteś pewien, że nie rozróżniam???
        Nie, tylko tak przypuszczalem :-)

Zamieszczone przez TOKIN
        Po prostu masz na myśli inny wątek...
        Najwidoczniej, bo głośno bylo na forum o tych gripach po 149.

Zamieszczone przez TOKIN
        PS Nie jestem blondynką
        Skąd miałem wiedzieć :-)
        dawaj Avatar ;-)
        Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• no_kya
          Coś już napisał
          • 2005
          • 51

Zamieszczone przez Coufi
          Nie wszyscy to jedna osoba, przypatrzcie sie dokladniej. Ja sie dlugo zastnawial nie bede, tylko biore od tego najbardziej zaufanego (czytaj najwiecej pozytywow).

ps dzis sie licytowalem z gosciem o tego gripa i na szczescie przegralem, bo musialbym zaplacic 300zl ... mordka mi sie usmiechnela jak zobaczylem ze sa nowe aukcje z cena 250zl. Takze szukac przed kupnem lepszych ofert.
          eeee...nie lubie czytać że sprzęt, na który wydałem swego czasu sporo kasy jest za jakiś czas sporo tańszy...
          a poważnie, to ciekaw jestem waszych obserwacji na temat battery magazine (zarówno na baterie litowe jak i na paluszki): ja kupiłem sobie jakiś czas temu zestaw: 350 + grip + 18-50 + 50-200; w moim gripie obydwa magazynki po włożeniu i zablokowaniu minimalnie się ruszają wewnątrz gripa; strasznie to denerwujące, nie mówiąc już o tym że nawet nie sprawia wrażenia szczelności...czy u Was (zwracam się do posiadaczy gripa BG-E3) jest to samo?

no_kya
          no_kya
          canony i sigmy i różne dodatki

Komentarz

• speed555
            Bywalec
            • 2005
            • 200

Dzis przyszedł do mnie ten grip o którym mowa w temacie. Kase wplacalem z gory na konto i nie było zadnych problemów. Mi magazynki wewnatrz gripa nie ruszaja sie po potrzęsieniu aparatu.
            Pkt 8 regulaminu forum

Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...

Komentarz

• no_kya
              Coś już napisał
              • 2005
              • 51

Zamieszczone przez speed555
              Dzis przyszedł do mnie ten grip o którym mowa w temacie. Kase wplacalem z gory na konto i nie było zadnych problemów. Mi magazynki wewnatrz gripa nie ruszaja sie po potrzęsieniu aparatu.
              a nie, nie jak nie miałem na myśli poruszania się magazynków wewnątrz gripa przy potrząsaniu aparatem; ja mówiłem o drobnych ale wyczuwalnych ruchach zewętrznej ściany magazynku, w której znajduje się blokada otwierana przed lub zamykana po włożeniu magazunku do gripa; ruch jest naprawdę minimalny; to jest po prostu wrażenie jakby te elementy (magazynek i komora gripa) nie były ze sobą idealnie spasowane...przyjrzyj się czy masz to samo

no_kya
              no_kya
              canony i sigmy i różne dodatki

Komentarz

• asterix
                Uzależniony
                • 2005
                • 793

fotojoker dalej ma po 379 dzwonilem dzis
                Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

Pracuję...