X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaś
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 2601

Odp: Zimowy cashback Canon

Zamieszczone przez michalab
    Joysticka i tak nie przywrócą, więc wszystkie punkty AF poza centralnym mogą zostać takie jakie są.
    przydałby się jeszcze jeden krzyżowy ten górny (ale patrząc w kadr pionowy) - wybierak niepotrzebny - przestawiasz korpus żeby zmieniał punkt na górny po przekręceniu do kadru pionowego (tak mam ustawione teraz ) i po robocie - a jaka oszczędność dla firmy i sława - byłby to jedyny korpus na świecie z dwoma punktami krzyżowymi i jak szybko działa takie wybieranie po prostu bajka
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Komentarz

• trjaniec
      • 2016
      • 1

Dzień dobry!

Mam pytanie odnoście aktualnych cashbacków. Czy można skorzystać z obu promocji równocześnie?

Tzn. przy zakupie obiektywu i body otrzymuję, w ramach promocji "Obiektyw i body", zwrot za obiektyw oraz równocześnie korzystam z promocji "Zimowy cashback" i dostaję zwrot za body? Hm?

Komentarz

• xxkomarxx
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1456

Zamieszczone przez trjaniec
        Dzień dobry!

Mam pytanie odnoście aktualnych cashbacków. Czy można skorzystać z obu promocji równocześnie?

Tzn. przy zakupie obiektywu i body otrzymuję, w ramach promocji "Obiektyw i body", zwrot za obiektyw oraz równocześnie korzystam z promocji "Zimowy cashback" i dostaję zwrot za body? Hm?
        Nie mozna.

Komentarz

• saxjas
          Bywalec
          • 2008
          • 158

Zamieszczone przez jaś
          będą szły na trzeciej migawce (pół miliona strzałów) - w stanie "niemiec płakał jak sprzedawał" - ja raczej nie kupię jakkolwiek wielki będzie ten kult
          Ceny są straszne. Też rozważałem zmianę z 5D1 na 5DIII ale cena skutecznie odstrasza, nie mówiąc już o 5DIV. Chyba pozostanę przy jedynce.

Komentarz

• aptur
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 3837

Zamieszczone przez saxjas
            Też rozważałem zmianę z 5D1 na 5DIII ale cena skutecznie odstrasza, nie mówiąc już o 5DIV. Chyba pozostanę przy jedynce.
            Zostaw jedynkę i dokup drugie body. Nawet 6D. Jedynka daje wyjątkowy obrazek. Nie będziesz miał takiego nawet jak kupisz 5DIV.

Komentarz

• photogambler
              Bywalec
              • 2008
              • 105

Zamieszczone przez merida
              Nie zdziwiłbym się jakby niektórzy przesiedli się z 5d3 na 6d2 o ile dadzą sprawny poszerzony af i nową matrycę.
              w sensie większej rozdzielczości? Bo obrazowanie ma niezłe
              6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Komentarz

• siudym
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2254

Zarejestrowałem zakupiony EF-s 10-18 IS, niestety nie doczytałem, ze foto/skan kodu z pudełka trzeba wysłac "WYCIĘTY" Po 3 tygodniach dostałem emaila, że rejestracja się nie powiodła ponieważ foto było na podełku. Oke... W emailu link pod którym wysłać trzeba nowy skan/foto ale już wyciętego elementu boxu - tylko,że tam jest wymagany jakiś użytkownik i hasło. Ja poza tym emailem nie otrzymałem NIC wcześniej.

Wysłałem emaila do canon'a w związku z tą sprawą poprzez formularz zgłoszeniowy ale cisza jest. No kuźwa... Ten login/haslo to miało przyjść emailowo czy jak?

Komentarz

• biodar
                  Początki nałogu
                  • 2011
                  • 255

W pierwszym mailu potwierdzającym rejestrację(w ciągu kilku dni od wysłania) powinny przyjść login i hasło oraz link gdzie się zalogować, by śledzić rozwój wydarzeń. U mnie ten mail siedział w spamie
                  Parę fotek: http://biodar.flog.pl/

Komentarz

• marfot
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 4568

Zamieszczone przez siudym
                    niestety nie doczytałem, ze foto/skan kodu z pudełka trzeba wysłac "WYCIĘTY"
                    Trochę dziwne bo lansowana przez Canona konieczność wycinania kodu z pudełka to od lat ulubiony wątek biadolących na cashabck
                    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
                    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• zdebik
                      Pełne uzależnienie
                      • 2013
                      • 4065

Zamieszczone przez marfot
                      Trochę dziwne bo lansowana przez Canona konieczność wycinania kodu z pudełka to od lat ulubiony wątek biadolących na cashabck
                      W UK nic nie wycinasz, ale po akcjach z Lidlem to sie teraz Canonowi nie dziwie.
                      https://500px.com/Rafal_S

Komentarz

• meehoo
                        • 2016
                        • 2

Zamieszczone przez xxkomarxx
                        Nie mozna.
                        A dlaczego nie? Przecież nie mówimy tutaj o podwójnym cashbacku na jeden produkt.
                        To chyba i tak będą dwa różne zgłoszenia?

Komentarz

• xxkomarxx
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1456

Zamieszczone przez meehoo
                          A dlaczego nie? Przecież nie mówimy tutaj o podwójnym cashbacku na jeden produkt.
                          To chyba i tak będą dwa różne zgłoszenia?
                          Przy zgłoszeniu podaje sie nr aparatu i szkla, wiec udzial w zwrocie ma para, drugi raz juz nie mozna bo produkt bral udzial w promocji.
                          Ostatnio edytowany przez xxkomarxx; 10391.

Komentarz

• 7four
                            Uzależniony
                            • 2009
                            • 850

Zamieszczone przez marfot
                            Bo trochę mają pod górkę zgodnie z tradycją: "jak tu zakombinować".

Komentarz

• Janeek
                              Początki nałogu
                              • 2016
                              • 273

Zamieszczone przez 7four
                              Stary... mnie w tym temacie drażnia dwie sprawy:

1. Dlaczego Canon PL ma nas za złodziei i krętaczy?
                              2. Potem przy sprzedaży nie chcę mi się tłumaczyć Kowalskiemu dlaczego wycinałem kod kreskowy z pudełka i czy to na bank nie jest żaden fake.

Komentarz

• kmeg
                                Pełne uzależnienie
                                • 2009
                                • 1533

Zamieszczone przez 7four
                                Ciekawa teoria. Ja rozumiem, ze kombinatorów u nas dostatek ale wrzucanie wszystkich do jednego worka jest mało fair. Dla mnie właśnie casbacki w wersji zniszcz sobie pudełko Canon może sobie wysadzić - oczywiście główną przyczyna jest najczesciej podnoszenie cen ale cyrk z pudelkiem tez ma znaczenie. Ja lubię pudełka, lubię je trzymac, place za nie i nie za bardzo uśmiecha mi się je niszczyć.
                                Galeria na CB
                                http://500px.com/piotrtracz

Komentarz

Pracuję...