X
-
Tagi: Brak
-
Odp: Kupujcie 1599 :-)
Uuuu ale rabat ciekawe na ile im wystarczy egzemplarzy a ten który się pomylił jutro po papiery do pracy tylko przyjdzie ;-) -
Dzięki za cynk :-) Kupiłem trzy sztuki. Zamówienie potwierdzone. Teraz czekam, aż się obudzą i anulują :-)Komentarz
-
-
Komentarz
-
Chyba, tak było. Ja kiedyś też coś takiego chciałem kupić.
Szkła nie mają na stanie, bo jest do 28 dni dostawa. Jak coś jest w sklepach to jest odbiór za godzinę, a jak w centralnym magazynie to 1 dzień.
Nic i tak 2 zamówiłem :-).Komentarz
-
I do tego jest zwrot 860 zł
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki IIKomentarz
-
opłaciłem kartą jedną sztukę
tyle tylko że bez maila jak niżej - mogą się wycofać, będzie zwrot kasy i tyle
"e-mail o tytule: âRezerwacja nr XXXXXX/YYYY â potwierdzenie Rezerwacjiâ zawierający ostateczne potwierdzenie Rezerwacji lub âZamówienie nr XXXXXX/YYYY â potwierdzenie Zamówieniaâ "Komentarz
-
-
-
-
No, już się zreflektowali:
[/IMG]
--- Kolejny post ---
A swoją drogą - niezależnie od maila z potwierdzeniem, skoro pieniądze z karty poszły, to chyba w razie wycofania można by się z nimi w sądzie kłócićâŚAmator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalbKomentarz
-
ciekawe ile milionów sztuk im zeszło ze stanu?
pewnie to te z bf, ff co klienci nie chcieli kupić były na sprzedaż
Komentarz
-
Produkt niedostępny
Kiedyś tak Bigme za 699 zł kupiłem. Ale zaraz anulowali zamówienie. Nawet jak opłaciłem. Zdaje się też w euro.Widzę ostrość na nieskończoności...!Komentarz
-
A mogą w ogóle anulować?"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na bilion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na bilion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć."
Terry Pratchett – MortKomentarz

Komentarz